Rapportér

Lejlighed til salg, Albertslund, Robinievej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1429763
  • Lejlighed
  • 3.295.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Glostrup
Lokalbolig Glostrup
tlf: 43 90 26 00
Glostrup@lokalbolig.dk

veldisponeret rækkehus fra 2008 tæt på albertslund centrum

i smørhullet mellem vesterskov, centrum og friluftsbadet finder i dette nyere rækkehus fra 2008, der præsenterer sig lyst, indbydende og indflytningsklart. huset fordeler sig over to plan og henvender sig i høj grad til børnefamilien, der ønsker moderne komfort og et overskueligt udeareal.

foran huset er der en lille gårdhave, hvor der kan stilles cykler, mens der omme bagved findes en skøn, flisebelagt terrasse, der er perfekt orienteret mod syd. terrassen afskærmes af hegn og en opvokset hæk, og der er låge ud til et fælles, grønt areal, så det bliver nemt for familiens mindste at mødes med deres legekammerater.

indenfor venter en velholdt bolig, hvor stuen udgør hjemmets hjerte. stuen inddeles naturligt i et spiseafsnit og en sofakrog, mens den åbne forbindelse til køkkenet understreger den luftige atmosfære. køkkenet er tidssvarende indrettet med loftspots, hvidevarer i stållook og en lang bordplade. stueplan rummer endvidere en entré, der åbner op for et uundværligt bryggers og et moderne badeværelse. under trappen til førstesalen er der et depotrum til alskens opbevaring.

førstesalen består af et badeværelse, tre værelser og en stue. sidstnævnte kan snildt anvendes til endnu et værelse, hvis det ønskes. fælles for alle værelserne er det lyse udtryk, og det ene har tilmed egen altan. badeværelset er udført i samme stil som det nedenunder med hvide klinker fra gulv til loft, hvidt interiør og bruseniche.

enhver af de 130 boligkvadratmeter er udnyttet til fulde, og det er lidt af en genistreg, at man har fået plads til to badeværelser og ikke mindst et bryggers.

beliggenheden er ideel med cykelafstand til rekreative områder såvel som s-togsstationen, mens skole, børnehave og indkøb ligger nærmest lige rundt om hjørnet.

alt i alt et vedligeholdelsesvenligt hus, hvor man har det meste inden for rækkevidde - kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Albertslund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Albertslund