Rapportér

Fritidshus til salg, Hvidovre, Agermosen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1299036
  • Fritidshus
  • 57 m2
  • 300 m2
  • 3
  • 1.995.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...
Lokalbolig Hvidovre ApS
Lokalbolig Hvidovre ApS
tlf: 36 48 15 55
hvidovre@lokalbolig.dk

lækkert, velindrettet fritidshus i hvidovre

vi udbyder her et fritidshus, der har en rigtig god planløsning. boligens træbeklædning indleder charmen, når man ankommer, og inden døre fortsættes der med en indbydende indretning. her er to værelser samt køkken/alrum og stue, og når det kommer til beliggenheden, kan man glæde sig over nærhed til både natur og by. velkommen til!

hoveddøren med matteret glas åbner ind til entréen, der er udstyret med loftspots og termostatstyret gulvvarme, hvilket breder sig til hele huset. denne fører videre ind til det indbydende stueområde, hvor man får direkte udgang til haven.

i åben forbindelse til stuen ligger køkkenet, som fremtår pænt. de hvide overflader står flot til den grå bordplade og elementerne med stålfronter, mens kogezonen har front mod stuen. fra køkkenet er der endvidere sprossedøre til en overdækket terrasse.

det stilrene look beriger også badeværelset, der har en glasafskærmet bruseniche, og tilmed er her plads til vaskefaciliteter. der ligger et værelse på hver side af entréen.

grunden rummer en dejlig, sydvendt have, som tilbyder masser af sol. her er en god, overdækket terrasse, til når aftenduggen falder, og der er også et terrassemiljø under åben himmel. samtidig er der en fin græsplæne og en flisebelagt sti mod indgangen, mens haven er afskærmet.

ejendommen ligger med en attraktiv nærhed til naturskønne områder som bakkeskoven, offentlig transport og handlemuligheder. samtidig kan man køre i bil til stranden eller kulturelle oplevelser som arken på omkring et kvarters tid og til københavn på under en halv time.

drømmer i om et fristed? så kontakt os for en fremvisning af denne dejlige ejendom.

Denne bolig ligger i Hvidovre kommune - klik her for mere info...