Rapportér

Fritidshus til salg, Hvidovre, Brøndager

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1288121
  • Fritidshus
  • 57 m2
  • 371 m2
  • 2
  • 2.145.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...
Lokalbolig Hvidovre ApS
Lokalbolig Hvidovre ApS
tlf: 36 48 15 55
hvidovre@lokalbolig.dk

charmerende fritidshus til den kræsne køber.

her kan du få alt det hyggelige ved at bo i et kolonihavehus men uden at gå ned på hverken komfort eller moderne løsninger. dette kolonihavehus beliggende i præstemosen i hvidovre blev opført i 2014, og byder både på et topmoderne køkken med kogende vandhane, gulvvarme overalt og loft til kip i hele køkken/alrummet og stuen.

vinkelhuset som er opført i træ står bundsolidt på et støbt fundament og med til ejendommen hører også et nyopført udhus.

fra husets køkken træder du direkte ud på den store sydvendte terrasse. køkkenet har blanke flader i hvid højglans, en ø med masser af bordplads og alt, man kan forvente sig af et tidssvarende køkken. i åben forbindelse med køkkenet finder du husets stue, som både er lys og let indrettelig.

hele rummet er belagt med et nydeligt plankegulv i egetræ og en nævneværdig detalje er vindueskarmene i hele huset, der er udarbejdet i massivt egetræ.

huset byder ydermere på et soverum, der er udstyret med et stort, indbygget skab med skydelåger. hertil kommer et badeværelse og en entré, der begge er belagt med et flot, sort flisegulv med hvide fuger.

den tilhørende have giver ejendommen en masse ekstra værdi. det gælder ikke mindst den store træterrasse mod syd, der er delvist overdækket af husets tag, der fortsætter ud over husmuren.

haven er enkelt anlagt med græs og et par enkelte højbede.

alt i alt et tidssvarende og moderne fritidshus, hvor du ikke skal gå på kompromis med noget.

ring for en fremvisning!

Denne bolig ligger i Hvidovre kommune - klik her for mere info...