Rapportér

Fritidshus til salg, Hedehusene, Agerhaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1304141
  • Fritidshus
  • 50 m2
  • 2
  • 1.150.000 kroner
  • 60.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

50 m2 fritidshus til salg i 2640 Hedehusene

Her får I mulighed for at erhverve jer et fritidsforeningshus ud over det sædvanlige. Huset fremstår i super flot og indflytnings klar stand, og her er både funktionelt og hyggeligt. Huset fremstår med en flot pudset facade, og der er blandt andet skiftet tag og lavet badeværelse inden for de sidste 10 år. Haven er skøn og ugenert og byder blandt andet på flotte rhododendrons.

Indeholder:
Lille entre med teknikskab. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Lille soveværelser. Åbent køkken med halvmur i skøn forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn og udgang til terrassen.

Beliggenhed:
OF Møllehøj ligger centralt og naturskønt ved Fløng i Hedehusene, tæt på indkøbsmuligheder og med nem adgang til Holbækmotorvejen. Fløng er omkranset af dejlig natur og I har dejlige Hedeland lige i nærheden. Fra huset er der ligeledes kort afstand til det rekreative grønne område "Møllebakken" og "Fløngskoven". Fra Hedehusene er der regionaltog i begge retninger.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...