Rapportér

Fritidshus til salg, Hedehusene, Agerhaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1280263
  • Fritidshus
  • 50 m2
  • 3
  • 950.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

dejligt fritidshus med optimal beliggenhed i hedehusene

tilbagetrukket fra omfartsvejen og for enden af en vendeplads ud mod grønne fællesarealer finder man dette dejlige fritidshus på en lejet grund med den bedste beliggenhed. der er lagt op til hyggelige stunder med et skønt køkken-alrum og en dejlig have, mens huset præsenterer sig flot med smedejernslåge ind til det solgule hjem.

den lyse entré med de grålige klinker fører jer frem til et strålende køkken-alrum, der sikrer, at man kan dyrke nærværet, mens man er samlet i huset. madentusiasten får gode arbejdsforhold, når grillmaden skal forberedes i køkkenet, der er indrettet med pæne, hvide låger, en mørk bordplade og elementer med ståloverflader. samtidig kan familien og gæsterne underholdes i det indbydende stueområde, der har loft til kip og direkte udgang til den overdækkede terrasse. således kan man let nedbryde grænsen mellem ude og inde i sommerperioden, hvor ikke engang regnvejr ødelægger stemningen. i det kølige vinterhalvår kan man i stedet rykke tæt om den lune brændeovn.

boligen har to gode værelser, mens badeværelset er pænt med mørke klinker på gulvet og sandfarvede klinker i brusenichen. haven har en god størrelse, og den er sydvendt, så her er der masser af sol. takket være beplantningen er det også nemt at finde private læområder, hvor man kan nyde en god bog og et glas rosévin, mens det er oplagt at rykke ind på træterrassen, når aftenduggen falder.

beliggenheden er fremrangende i et roligt område, hvor der er natur lige uden for døren. på de grønne fællesarealer bliver der afholdt forskellige aktiviteter, eksempelvis petanque og minigolf, mens husets placering også gør det muligt at trække sig tilbage og være for sig selv. hvis man søger flere oplevelser, kan man køre til taastrup, hvor man blandt andet finder city2, på under et kvarter.

ring til os og få en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...