Rapportér

Fritidshus til salg, Ballerup, Rønstrupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1410988
  • Fritidshus
  • 60 m2
  • 3
  • 1.695.000 kroner
  • 85.000 Kroner

60 m2 fritidshus til salg i 2750 Ballerup

Dette må være Rønstrupvejens absolut flotteste hus! Både tag, køkken, gulve og spots er under 10 år gamle og alt i huset står snorlige og er malet udvendigt i 2018! Alle vinduer og døre er skiftet i 2017 og der er i 2018 indsat ny varmepumpe der kan give både kulde og varme.
Her er lækre og praktiske detaljer som flotte glatte vægge, pilleovn, for ikke at nævne de to skønne træterrasser hvoraf den store i baghaven er fra 2018.
Huset ligger i den bagerste del af foreningen, tæt på naturen og de grønne områder.

Indeholder:
Rummelig entre med adgang til rigtig godt badeværelse med vaskesøjle og bruseniche. 2 gode værelse, det ene lidt større end det andet. Lækkert åbent køkken med bar/bordplade mod den skønne og lyse stue. Der er udgang til terrassen og den ugernerte have fra stuen.

Beliggenhed:
Ballerup byder på både S-tog, caféliv, foreningsliv og alt hvad man har brug for i dagligdagen. Ballerup centret, som ligger 10 minutter væk på cykel, byder både på Netto, Føtex, et hav af butikker, og gode spisesteder. Endvidere finder I Golf i Smørum, opstaldningsmuligheder i Ledøje og masser af skøn natur med løbe- og cykelruter lige i nærheden. Motorvejen kan nås på få minutter, og København er kun 25 minutter væk.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Ballerup kommune - klik her for mere info...