Rapportér

Fritidshus til salg, Køge, Skrænten

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1310433
  • Fritidshus
  • 46 m2
  • 1.069 m2
  • 3
  • 1.550.000 kroner
  • 80.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

46 m2 fritidshus til salg i 4600 Køge

Med kort gåafstand til både skov, badestrand, indkøbsmuligheder og off. transport bliver beliggenheden ikke meget bedre end her på Skrænten 41, hvor dette hyggelige sommerhus er beliggende.
I henhold til den kommende lokalplan kan der her på grunden rent faktisk opføres et helårshus. Grunden er på 1.069 kvm og helt fantastisk hyggelig beplantet med fine gamle træer og alligevel fyldt med lys og sol. Her får I virkelig fornemmelsen af ro og fred, så leder I efter et sted at bygge drømmehuset eller har I blot brug for et sommerhus, hvor I kan trække stikket helt ud og bare slappe af, så er det her I skal kigge forbi.
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1969, men sælger har løbende renoveret og blandt andet er huset malet udvendigt i 2018, skøn træterrasse er etableret i 2017. Terrassedører er skiftet og der er ny gulvbelægning fra 2018 i udestuen. Her er masser af vaske ægte sommerhusstemning og så er der gode opholdsrum med rig mulighed for hygge. Området er trygt og godt, og udover børnevenlige veje, så er der en hyggelige stier og kort afstand til den skønne badestrand.
Ejendommen indeholder: Hyggelig havestue. Pænt badeværelse med brus Stort soveværelse med plankegulve og døre til haven. Stuen er indrettet med hyggelig soveplads - og her er god mulighed for at indrette endnu et værelse med udgang til haven. Stor, lys stue med brændeovn og udgang til dejlig, solrig træterrasse. Stuen er i åben forbindelse til hyggeligt køkken. Virkelig skøn og arkitektonisk flot udestue med skønne vinduespartier, der giver et flot lysindfald.
Beliggenhed: Beliggende i det skønne område ved Strøby Strand - et fantastisk sted, med sin helt egen charme. Stranden, restauranter, ishus og et charmerende miljø, skabt af en skøn blanding af helårshuse og fritidshuse. I Strøby Egede finder man flere dagligvareforretninger, apotek, bager m.v. Udover spisestederne på Kystvejen tilbyder Strøby Egede også både café og pizzeria.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...