Rapportér

Andelsbolig til salg, Taastrup, Pile Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1385122
  • Andelsbolig
  • 84 m2
  • 3
  • 485.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

lækker lejlighed med altan centralt i taastrup

på pile alle 2b i taastrup kan i netop nu overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne pæne og lyse andelslejlighed fra 2006, som kan prale af den bedste beliggenhed i foreningen.

i bosætter jer centralt med alle hverdagens fornødenheder lige inden for rækkevidde. således er der kort afstand til indkøb og offentlig transport, så placeringen er ideel til pendleren, der med regional- og s-tog nemt når arbejdspladsen eller uddannelsesstedet i eksempelvis københavn.

den moderne og arkitektonisk flotte ejendom har egen parkeringsplads, og ellers er der gode parkeringsforhold til gæster bag bebyggelsen. der er elevator i opgangen, dørsystemet er smart samt funktionelt med video, og til lejligheden hører et kælderrum til overskydende opbevaring.

inden døre betræder i gennemgående trægulve med gulvvarme overalt, hvilket ligeledes gør sig gældende under badeværelsets fliser. det nydelige badeværelse har en bruseniche og plads til at installere praktiske vaskefaciliteter, så i slipper for turen til vaskeriet.

de to værelser giver jer et væld af spændende indretningsmuligheder, uanset om i, foruden et soveværelse, har behov for et børneværelse eller et hobbyrum. resten af hjemmets kvadratmeter er dedikerede til det højloftede opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. rummet modtager et formidabelt lysindfald takket være det imponerende glasparti, der kan afskærmes af el-markisen, hvis solen bliver for skarp.

hth-køkkenet indeholder alt, hvad hjemmekokken skal bruge, da induktionskogezonen ligesom de øvrige hvidevarer er udskiftet omkring 2016-2017.

ét af boligens trumfkort er den sydvestvendte altan, hvor solen kan nydes fra middag til solnedgang. uderummet får i let gjort ekstra komfortabelt med havemøbler og blomsterkrukker.

har dette fanget jeres interesse? så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...