Rapportér

Andelsbolig til salg, Taastrup, Høje Taastrup Boulevard

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1387990
  • Andelsbolig
  • 71 m2
  • 2
  • 1.288.917 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

toværelses andelsbolig centralt i taastrup

drømmer du om en pæn bolig med en god beliggenhed i en gældsfri andelsforening? så er høje taastrup boulevard 43 i taastrup et oplagt valg for dig. her venter en velindrettet toværelseslejlighed med en skøn altan og en central placering med alle hverdagens nødvendigheder og s-tog tæt på.

allerede når du træder indenfor i din nye bolig, imponerer den lyse og hjemlige atmosfære i den skønne entré. en stor del af hjemmet har trægulve, og du kan også se frem til et fint, tidløst køkken med hvide fronter og et fint arbejdsmiljø. i forbindelse med køkkenet finder du den hyggelige stue, hvor du snildt kan indrette både et sofahjørne samt placere et spisebord. herfra er der udgang til den vestvendte altan. slutteligt byder lejligheden på et soveværelse samt et brusebadeværelse med loftspots og plads til en vaskesøjle. det er desuden muligt at etablere et køkken-alrum.

det er værd at bemærke, at man indenfor de seneste fem år har malet stue, køkken og entré, ligesom altanen er malet og har fået nyt gulv. i køkkenet er håndtag på elementerne og hårde hvidevarer udskiftet.

du får adgang til et tørt kælderrum, så du har ekstra opbevaringsplads, og der er også parkering ved ejendommen. derudover er der et grønt fælles område bag boligen, og generelt er her stille og roligt.

nærområdet bidrager til en nem hverdag med rema1000 under et minut væk, samt du hurtigt kan nå stationen med s-tog og regionaltog, hvorfra turen til københavn h med toget tager cirka 25 minutter. der er heller ikke langt til motorvejen, så hvis du pendler, får du fantastiske forhold.

er det dig, der skal flytte ind? kontakt os for en fremvisning!

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...