Rapportér

Andelsbolig til salg, Glostrup, Hovedvejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1230381
  • Andelsbolig
  • 124 m2
  • 3
  • 1.250.000 kroner
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
Lokalbolig Glostrup
Lokalbolig Glostrup
tlf: 43 90 26 00
Glostrup@lokalbolig.dk

central beliggenhed i ejendom m. elevator

denne pænt holdte andelslejlighed i glostrup er oplagt til både seniorer og spirende familier, der gerne vil bo tæt på stort set alting, i skal bruge i hverdagen, og med hurtig og nem adgang til resten. den velindrettede bolig med gode lyse rum ligger på anden sal i en ejendom med elevator, og foruden to soveværelser får i blandt andet en stor sydvestvendt altan.

få skridt fra adressen finder i indkøb og caféliv samt kultur- og fritidstilbud såsom svømmehal, og i bekvem kort spadsereafstand ligger der for eksempel også børnehave og skole. skal i videre omkring, er der lidt over 100 meter til bussen og blot en kilometer til s-tog.

ejendommen, som er fra 1967, har en velfungerende ejerforening, og der blandt andet gratis vaskerum. en elevator gør det nemt at komme til og fra lejligheden på anden sal, hvor der er indgang til boligen via en tryg svalegang med plads til lettere udemøblering.

inde venter en lys og behagelig bolig. dagligstuen, som har god plads til møblering, får lysindfald fra vinduer mod vest og et sydvendt glasparti med udgang til den store og solrige altan, der er helt overdækket. køkkenet er stort nok til, at der fint kan indrettes en spiseplads, og i den centrale fordelingsgang er der også plads til møbler samt til opbevaring i indbyggede skabe. der er yderligere en skabsvæg i det ene af de to store og meget reelle værelser.

slutteligt har lejligheden et nydeligt og nemt holdt flisebadeværelse med badekar og en mindre entré. lad os byde på en fremvisning af denne lyse og rummelige bolig på en central adresse. kontakt lokalbolig glostrup for yderligere information.

Denne bolig ligger i Glostrup kommune - klik her for mere info...