Rapportér

Andelsbolig til salg, Glostrup, Brøndbyvestervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1258451
  • Andelsbolig
  • 81 m2
  • 4
  • 1.392.488 kroner
  • 5.189 kroner
  • D

81 m2 andelsbolig til salg i 2600 Glostrup

Velkommen indenfor i denne virkelig flotte 3 værelses andelslejlighed på Brøndbyvestervej, som vi nu har fornøjelsen af at udbyde til salg. Med sine 81 kvadratmeter fordelt på et superlækkert køkken, en lys stue, badeværelse og to dejlige værelser er det en skøn bolig, som med lethed vil kunne opfylde de fleste boligønsker.

Lejligheden er beliggende i en gedigen hovedejendom opført i 1948 i røde mursten med tegltag. Denne andel er gennemgribende renoveret indvendigt inkl. el og vinduer.

Renovering af trappeopgangene er netop påbegyndt. I ejendommens kælder er der vaskeri med 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler.

Velkommen til!

Ejendommen indeholder:
Entre med garderobeplads. Flot køkken fra ca. 2016 med alt i hårde hvidevarer. Lejlighedens stue har en god og rummelig størrelse, som gør det muligt både at placere et spisebord samt at indrette et hyggeligt sofaområde. Fra stuen er der adgang til vestvendt altan med plads til et lille cafesæt. Planløsningen byder derudover på stort, lækkert soveværelse samt værelse med skydedørsskabe med super god opbevaringsmulighed. Lækkert badeværelse fra 2017.

Beliggenhed:
Lejligheden er placeret tæt på det aktive byliv i Glostrup. Kort afstand til Glostrup Station, byens store shoppingcenter, hyggelige caféer, fritidsaktiviteter og flere supermarkeder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Glostrup kommune - klik her for mere info...