Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Tilfredshedsgaranti for Boligdeal.dk

Boligdeal.dk er Danmarks største søgemaskine for henholdsvis ledige boliger og boligsøgere. Vi skaber overblik, så du kun behøver at kigge ét sted hen, når du leder efter en ny bolig eller en der kan leje eller købe din bolig. Vores service er meget velkendt og er udviklet over en række år i tæt dialog med vores brugere.

Vi lægger meget stor vægt på at have tilfredse brugere. Derfor har vi valgt at have en tilfredshedsgaranti, som vi kan gøre brug af i udvalgte tilfælde, som beskrevet herunder. Det er helt usædvanligt at en service som vores, har en sådan tilfredshedsgaranti.

Du kan benytte tilfredshedsgarantien i følgende situationer.

1: Ved fejl i annoncer:
Vi indsamler alle ledige boliger i Danmark og gør meget for at tjekke kvaliteten på forskellige måder. Hvis du som bruger finder boliger på Boligdeal.dk, der ikke længere er ledige eller har en anden væsentlig fejl, honoreres du med en en uges gratis abonnement. Hvis du har købt et abonnement i forbindelse med, at du fik adgang til en konkret bolig, som ikke var ledig, da du købte abonnementet, får du denne periode refunderet.

2: Ved ikke brugte abonnementsperioder:
Alle vores produkter er abonnementsprodukter, hvilket vi beskriver ekstremt tydeligt alle steder, herunder i vores vilkår, på købssiden, i den mail der modtages bagefter købet, på fakturaen osv.

Faktum er dog, at en mindre del af befolkningen slet ikke kan læse eller læser dårligt, at der er mange udlændinge i Danmark, der slet ikke kan læse dansk, og at man som boligsøgende til tider kan være så stresset, at man ikke får læst ordentligt på de produkter, som man køber.

Derfor har vi valgt at inkludere en mulighed for at få refunderet ubrugte abonnementsperioder inden for rimelighedens grænser, til dem der af den ene eller anden årsag ikke har læst og forstået at vores produkter er i abonnementsform, da de købte abonnementet via en af vores portaler.

Hvis du ønsker at undersøge mulighederne for at gøre brug af tilfredshedsgarantien, så send en mail til kundetilfredshed@boligdeal.dk, medmindre du allerede er i dialog med os herom.