Tilfredshedsgaranti for Boligdeal.dk

Her kan du læse om mulighederne for at få refunderet de penge, som du har brugt på vores produkt - ved at du gør Boligdeal.dk´s tilfredshedsgaranti gældende.

Boligdeal.dk er en søgemaskine for ledige boliger. Vores tjeneste er i vid udstrækning gratis, men du kan som bruger  opgradere til GuldBruger og få en bred vifte af fordele.

Vi lægger meget stor vægt på at have tilfredse brugere. Derfor har vi valgt at have en speciel tilfredshedsgaranti.

Du kan benytte tilfredshedsgarantien i følgende situationer.

1: Ved fejl i annoncer:
Vi indsamler alle ledige boliger i Danmark og gør meget for at tjekke kvaliteten på mange forskellige måder. Hvis du som bruger finder boliger på en af vores portaler med fejlagtigt indhold, får du syv dages gratis GuldBrugeradgang. Hvis du har købt dit abonnement i forbindelse med at du fik adgang til den boligen, der havde fejlagtigt indhold, får du desuden denne periode refunderet.

2: Ved ikke brugte abonnementsperioder:
Alle vores produkter er abonnementsprodukter, hvilket vi beskriver ekstremt tydeligt alle steder, herunder i vores vilkår, på købssiden, i den mail der modtages bagefter købet, på fakturaen osv.

Hvis du alligevel ikke har forstået, at det var et abonnementsprodukt du købte, har du mulighed for at få refunderet ubrugte abonnementsperioder inden for rimelighedens grænser. Med ubrugte perioder menes perioder, hvor vores analyse af din adfærd på Boligdeal.dk viser, at du ikke var klar over, at du havde tegnet abonnement.

Hvis du ønsker at undersøge mulighederne for at gøre brug af tilfredshedsgarantien, så send en mail til kundetilfredshed@boligdeal.dk, medmindre du allerede er i dialog med os herom.