Specificer søgning

STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Vi VIL have tilfredse kunder

Hos Boligønsker og Boligdeal.dk kæmper vi hårdt for at gøre boligmarkedet overskueligt for alle på boligmarkedet, hvad enten man er lejer, køber, udlejer eller sælger.

Hos Boligønsker.dk og Boligdeal.dk har vi en tilfredshedsgaranti, der sikrer at alle vores kunder bliver tilfredse. Tilfredshedsgarantien gælder i flg situationer.

1: Hvis du finder en annonce for en bolig, der ikke længere er ledig, får du dels refunderet din aktuelle abonnementsperiode og får dels en helt gratis abonnementsperiode.

2: Hvis du har købt et abonnement, og ikke været opmærksom på at abonnementet fornys automatisk, refunderer vi primært ubrugte abonnementsperioder inden for rimelighedens grænser.

3: Hvis du har taget abonnementet i brug, men af den ene eller anden grund er utilfreds med en af vores services og fortæller os det inden for 1 dag efter købet med en angivelse af årsagen, refunderer vi abonnementet.

Hvis du er utilfreds af den ene eller den anden årsag, så kontakt os på admin@boligoensker.dk - så vender vi hurtigt tilbage.

Boligønsker.dk og Boligdeal.dk har branchens hårdeste kvalitetschek af nye annoncer. Den kan du læse mere om her. Hvis du som bruger oplever, at en annonce ikke er korrekt beskrevet eller at boligen ikke længere er ledig, kompenserer vi dig med et gratis 7 dages abonnement!