Sælg din andelsbolig

Når du vil sætte din andelsbolig til salg er der en række ting du skal være opmærksom på. Her er en hurtig guide til dig der vil sælge din andelsbolig selv.

Find en køber til din andelsbolig

Sælg din andelsbolig på nettet

I dag er der mange muligheder for at sælge sin andelsbolig selv på nettet. Mange steder tilbyder annoncering af andelsboliger til salg fra private sælgere, herunder Boligdeal hvor du kan annoncere din andelsbolig gratis.
Sælg din andelsbolig gratis på Boligdeal

Købsaftale ved salg af andelsbolig

Det er vigtigt ved selvsalg af andelsbolig at papirerne er i orden. Du kan få hjælp fra din andelsboligforening, som sikkert har en standard købsaftale, så det er sjældent nødvendigt at kontakte en advokat eller en ejendomsmægler.

Skat ved salg af andelsbolig

Som udgangspunkt betaler du ikke skat af fortjenesten på din andelsbolig (pr. 2016)  . Se mere om beskatning når du sælger andelsbolig på Skats hjemmeside  – og tjek med din andelsboligforening om der er særlige

Vurdering/Pris når du sælger din andelsbolig

Tjek med din andelsforening hvilke regler der er for pris på din andelsbolig ved salg. Det kan være meget forskelligt hvordan man vurderer/prissætter sin andel fra forening til forening

Find en køber til din andelsbolig

På Boligønsker kan du søge efter købere til din andelslejlighed. Køberne skriver deres ønsker til den andelsbolig de søger, og du kan kontakte køberen på den baggrund.
Find en køber til din andelsbolig her

Se også:

Gratis annoncering af andelsbolig

Sælgdinandelsbolig.dk

Søger du selv andelsbolig? -  klik her for info