Rapportér

Villa til leje, Kolding, Klik her for at se vejnavnhvilestedvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1076562
  • Villa
  • 61 m2
  • 1
  • 4.050 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

2 værelses nær Kolding, husdyr tilladt

I en lille by, Ejstrup, kort fra Kolding med hurtig adgang til motorvejen, 6 km. til Kolding Storcenter og i naturrige omgivelser, finder man på 2. sal denne 2 værelses lejlighed på 61 kvm.

Lejligheden er en del af en ejerforening med bl.a fælles vaskeri og fælles have. Ejendommens facade trænger til renovering, hvilket er planlagt som et snarligt projekt fra ejerforeningens side.

Lejligheden består af entré med adgang til nyere badeværelse med brus og gulvvarme samt køkken/alrum og stue i ét og et større soveværelse.

Køkkenet er af ældre dato men fungerer fint. Der er for kort tid sinde installeret nyt komfur og køleskab. Derudover er køkkenet adskilt fra stuen med en mindre halvvæg.

Både stue og værelse har en fin størrelse med god plads. Her er trægulve og gode vinduespartier som lukker lys og natur ind i boligen. Fra begge værelser har man en flot udsigt over grønne marker.

Der betales a conto varme på kr. 600, mens el betales direkte til forsyner.

Vand og vaskeri for 1 person er inkl. i huslejen. For hver person herudover opkræves yderligere kr. 250 pr. måned.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Kolding kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kolding