Rapportér

Villa til salg, Fredericia, Rødmosevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1348448
  • Villa
  • 309 m2
  • 41.478 m2
  • 6
  • 3.495.000 kroner
  • 175.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

309 m2 villa til salg i 7000 Fredericia

Drømmer du om dit helt eget fristed med skøn natur og egen skov, er denne perle måske det helt rigtige match for dig.
Her er tale om en gammel skole som er omdannet til en charmerende villa med masser af plads til den store familie eller til to generationer. Dette er et yderst klimavenlig ejendom med både solceller og jordvarme, hvilket giver et energimærke B! Stueetagen rummer et dejligt stort køkken/alrum som er hjertet i huset. Her er gennemgående lysindfald fra de store vinduer, hvorfra man kan nyde udsigten over mark og skov. Derudover rummer stueetagen en stor stue, to børneværelser, badeværelse, entre med trappe til 1 sal. Der er gulvvarme i hele stueetagen.
På 1 salen finder man et stort værelse med udgang til egen terrasse, et kvisteværelse samt et stort multirum som kan benyttes til eksempelvis ungdoms afd. mv. og endnu et badeværelse.
Ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering i 1992 og løbende blevet vedligehold, således at alt står meget velholdt og fuldstændig indflytningsklart.
Til hovedhuset medfølger en dobbelt carport med redskabsrum og et stort værksted.
Længere inde på den store naturskønne grund finder man et 22 m2 14 kantet lysthus som kan benyttes det meste af året. Herfra kan man nyde de grønne omgivelser og det rige dyreliv.
Der er et særdeles godt naboskab på vejen og skolebussen kører lige udenfor døren. Her er masser af plads til individuelle udfoldelsesmuligheder som heste og et aktivt udeliv.
Denne ejendom skal virkelig opleves og vi byder gerne på en personlig og inspirerende fremvisning!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Fredericia kommune - klik her for mere info...