Rapportér

Villa til salg, Børkop, Stationsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1177533
  • Villa
  • 135 m2
  • 793 m2
  • 92 m2
  • 1.495.000 kroner
  • 75.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Per B. Husballe
tlf: 28 19 24 44
pbh@boligone.dk

Drømmer du om at bo midt i naturen? her får du 225 etagemeter velholdt Bungalow med fl...

Centralt beliggende i Brejning by tæt på Indkøb, skole, daginstitutioner, togstation, sportsfaciliteter, lystbådehavn, golfbane, fjord og skov og lige midt mellem Vejle og Fredericia, finder du denne skønne og løbende moderniserede og tilbygget bungalow, med næsten fejlfri tilstandsrapport!
Huset ligger højt placeret på en kuperet grund med skøn udsigt over den grønne dalsænkning der skærer sig gennem byen. Dalen på den modsatte side er afgrænset af fredskov.
Husets indgangsparti er overdækket, så man komme tørskoet hertil fra carporten, via entreèn er der adgang til de fleste rum i stueplanet. Her er stort og lyst værelse med junkers bøgeparket, dejligt soveværelse med skabsvæg, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement, bryggers med nedgang til kælderen og skønt stort køkken med masser af skabsplads og flot lysindfald fra det store hjørnevindue.
Fra køkkenet er der adgang til den tilbyggede stue med stort panorama vinduesparti mod de grønne arealer. Fra stuen er der direkte adgang til stor terrasse med fri udsigt over de grønne arealer.
I underetagen er der 3 gode lyse disponible rum som kan bruges til næsten alt mellem himmel og jord. Det ene har direkte udgang, herudover er der fordelingsrum, badeværelse med bruseniche. Under tilbygninger er der stort isoleret værksted. Haven er anlagt som oplevelseshave med små hyggekroge, små gangstier , åben drivhus og bl.a. mange bærbuske. Som et lille ekstra plus kan du slippe for at skovle sne i indkørslen om vinteren - der er nemlig lagt varme i, så man med et tryk på en knap kan fjerne is og sne!
Kontakt BoligOne for en fremvisning af denne spændende og særdeles velholdte ejendom... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Vejle kommune - klik her for mere info...