Rapportér

Villa til salg, Bjert, Løgervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1080461
  • Villa
  • 164 m2
  • 807 m2
  • 6
  • 1.295.000 kroner
  • 65.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

164 m2 villa til salg i 6091 Bjert

Skøn beliggende 1 plans gulstenvilla fra 1969/1979 på 164 m2. - Villaen der er beliggende på Løgervej i Agtrup/Sdr. Bjert er med dejlig have og skøn udsigt til åbne marker.
Indretning: Vindfang/entre. - Nyere pænt badeværelse med brus og gulvvarme. Mindre gæste toilet. - Fordeler gang med adgang til køkken, 2 børneværelser (mulighed for 3 børneværelser) samt soveværelse.
Lyst køkken med fin spiseplads til 4 personer og dejlig udsigt over åbne marker. - Fint bryggers/grovkøkken med egen indgang fra haven. Her er der god plads til både vaskemaskine og tørretumbler. - Dejlig stor stue/spisestue med udgang til overdækket terrasse, samt hyggelig pejsestue med brændeovn. Her er der ligeledes udgang til den overdækkede terrasse. - Fra pejsestuen er der en lille gang, som fører til et ekstra børneværelse/kontor.
Der er carport med reskabsrum/værksted.

Området:

Fra villaen er der ca 7,5 km til Kolding centrum. - Sdr. Bjert er en hyggelig landsby på Stenderup halvøen, tæt ved naturen; strand, skov, og Skamlingsbanken. - Her er rig mulighed for gåture med store natur oplevelser. - Sdr. Bjert har Centralskole, som går fra børnehave til tiende klasse. - Afstand til skolen 1,5 km. - REMA 1000 ligger 500 meter væk. - Der er idrætsforening, med hal og sportsplads, som byder på næsten alle sportsgrene, sågar baneskydning.
Man kan også blive Spejder i Bjert. - Vi glæder os til vise jer denne villa, og fortælle mere om mulighederne.

Billede nr 4-9 er modelbilleder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kolding kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Bjert