Rapportér

Villa til salg, Aabenraa, Søgård Ringvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1415924
  • Villa
  • 135 m2
  • 1.305 m2
  • 5
  • 995.000 kroner
  • 50.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

135 m2 villa til salg i 6200 Aabenraa

I rolige omgivelser og med ca. 10 minutters kørsel til Aabenraa, finder vi dette velindrettede parcelhus fra 1986. Huset er opført i røde sten og er løbende vedligeholdt, herunder er der nye vinduer i store dele af huset. Huset er indflytningsklart.

Huset er beliggende i den lille Landsby Søgård, som ligger naturskøntned til Søgård Sø og Søgård Skov. I Søgård er der velfungerende børnehave og friskole og en meget aktiv borgerforening.

Der er nem adgang til motorvejen, uanset om du skal mod Sønderborg, nordpå mod Aabenraa/Rødekro eller sydpå mod Flensborg.

Huset indeholder.
Bryggers med mulighed for tilslutning af vaskemaskine og tørretumbler, herfra er der adgang til et pænt og lyst køkken som ligger i åben forbindelse med spiseplads og stue.

I den ene ende af huset er der en børneafdeling, som består af to gode værelser samt et tilhørende badeværelse. For enden af stuen er der adgang til et værelse, som i dag benyttes som kontor, samt en entré med adgang til et rummeligt soveværelse og et tilhørende badeværelse.
En rigtig god indretning, som gør at huset virker større end 135 m2 i beboelse. Huset er placeret på en højtbeliggende, nem og overkommelig grund, med direkte udsigt til mark.
Grunden er primært udlagt med græs samt flisebelagt terrasse og indkørsel. For enden af indkørslen finder vi en dobbelt carport med tilhørende redskabsrum placeret i haven.

En fantastisk beliggende og indflytningsklar ejendom til en overkommelig pris.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aabenraa kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Aabenraa