Rapportér

Lejlighed til leje, Tinglev, Klik her for at se vejnavnTværvejen xxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1310878
  • Lejlighed
  • 48 m2
  • 2
  • 3.645 Kroner
  • 11.575 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.

48 m2 ungdomsbolig til leje i 6360 Tinglev

Lækker ungdomsbolig beliggende i det forholdsvise nye byggeri, Tinglevhus, Tværvejen 2. Man skal kun gå over vejen for at være ved jernbanestationen, busholdeplads osv. og indkøbsmuligheder er der masser af i nærområdet.

Billeder er ikke nødvendigvis fra den ledige lejlighed, men fra afdelingen som helhed. Forbrug angivet med 0 betyder at lejer selv afregner med forsyningsselskabet.

Denne bolig er almennyttig, hvilket betyder, at du kan søge boligsikring efter de gældende regler. At boligen er almen betyder også, at der ikke er nogen, der tjener på din husleje idet lovgivningen pålægger almene boligselskaber at holde en omkostningsbestemt husleje.

Såfremt du ønsker det, kan du også selv, gennem deltagelse i de årlige beboermøder, være med til at fastlægge budget for afdelingen samt beslutte hvilke ting, der skal gøres i afdelingen i løbet af den/de næste år.

Du har samtidig sikkerhed for, at udlejer overholder lejelovgivningen og retter sig efter evt. påbud der kommer fra beboerklagenævn og boligret i tilfælde af tvist mellem lejer og udlejer.

Du kan komme i kontakt med os på telefon mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 9 til 14 samt torsdag fra 9 til 16. Vi svarer på mails alle hverdage indenfor normal kontortid, og ringer dig gerne op, hvis du ønsker det.

Varme: Varmecentral med naturgas - velisolerede boliger og lavt energiforbrug

Antenne: Fælles antenne

Husdyr: Ikke tilladt

Garage: Nej

Grønne områder: Byskoven ca. 1 km

Legeplads: nej

Skole: Ca. 1 km - der er både dansk og tysk skole

Offentlig transport: Lige overfor - både bus og tog

Fritid: Rigt foreningsliv i byen

Fælleshus: 60 personers festsal

Ekstern festmulighed: Uge forsamlingshus med stort køkken (ca. 4 km)

Indkøb: Masser af butikker i centrum i gåafstand. Bl.a. optiker, urmager, tandlæge, frisører, Super brugs, Fakta, Aldi, bageri, apotek, boghandel med posthus, genbrugsbutik og læger.

Denne bolig ligger i Aabenraa kommune - klik her for mere info...