Rapportér

Grund til salg, Ejstrupholm, Rørbækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1166432
  • Grund
  • 2.152 m2
  • 400.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Brande Boligsalg
John Sørensen
tlf: 97184002
info@brandeboligsalg.dk

2152 m2 grund til salg i 7361 Ejstrupholm

Du kan stadig nå at erhverve en af de sidste sommerhus-grunde i den første udstykning i særdeles attraktivt sommerhusområde få min. gang fra Rørbæk Sø - et utroligt naturskønt område i det midtjyske som sjældent findes lige.

Grunden er en kuperet naturgrund med lidt bevoksning og skråner ned mod vejen, så her har man virkelig mulighed for at placere sit sommerhus højt på grunden, så man får en fantastisk udsigt over sommerhusområdet.

Midt i den midtjyske natur, med kort afstand til Rørbæk Sø med bl.a. Put & Take fiskesø, kanosejlads m.v., og et i øvrigt helt enestående naturskønt område beriget med flere søer, skov og kuperet bakkelandskab som sjældent findes flottere i den danske natur, kan du stadig nå at erhverve en af de allersidste ledige grunde til en særdeles attraktiv pris.

Tilslutningsafgift til vand, kloak er inkluderet i prisen.

Nyd f.eks. udsigten fra Restaurant Rørbæk Sø og gå en tur derfra og ned til de tidligere Vester Mølle dambrug - nu Put & Take søer, og derfra videre ad stier langs Skjern Å kanalen til Ballesbækgård og retur gennem skoven, og oplev en enestående flot natur hvis lige ikke findes flottere i Danmark.

Ring for en fremvisning.

Prisen er inkl. 25% moms.

Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info...