Rapportér

Grund til salg, Brande, Engebækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1339815
  • Grund
  • 27.849 m2
  • 695.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Brande Boligsalg
John Sørensen
tlf: 97184002
info@brandeboligsalg.dk

27849 m2 grund til salg i 7330 Brande

Efter at det eksisterende stuehus er brændt ned, er her muligheden for at få lov til at bygge en ny villa i landzone lidt uden for Uhre by, hvor der er en særdeles populær Friskole og Fribørnehave.

De eksisterende bygninger fjernes af sælger, medmindre du ønsker at bevare nogle af de ældre udbygninger, hvoraf en længe samt stuehuset er brændt ned til grunden.

Så her er virkelig mulighed for at bygge og skabe en ejendom efter købers eget ønske i naturskønne landlige omgivelser, hvor denne grund dels primært består af dyrkbare marker og dels af en mindre sø samt arealerne omkring de nuværende bygninger som fjernes af sælger.

Ejendommen har tidligere været forsynet med byvand, så der er betalt tilslutningsafgift til vandværket, ligesom der er betalt tilslutningsafgift til elforsyningen.

Opvarmning var fastbrændsel, så ved nybyggeri skal etableres nyt varmeanlæg. Jordvarme eller luft/vand varmepumpe i kombination med solceller vil være oplagt her.

Endvidere skal der etableres ny trixtank eller andet godkendt kloaksystem, f.eks. nedsivning til pileanlæg el. lign.

Så vil du bo i landlige omgivelser og alligevel tæt på byen samt skabe dig eget helt fra grunden, er her virkelig muligheden.

Da ejendommen nu er byggegrund, er årlige ejerudgifter i salgsopstillingen, kun grundskyld og rottebekæmpelse fra ejendomsskattebilletten 2019. Ved byggeri kommer forsikring, ejendomsværdiskat, renovation, statsafg. spildevand m.v.

Da ejendommen er en brændtomt, og derved står tom, kan du bare køre forbi og se mulighederne, men vi viser også meget gerne frem. Ring til John på tlf. 31384988 eller Charlotte på tlf. 20942044.

Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info...