Rapportér

Fritidshus til salg, Nørre Nebel, Guldvangen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401018
  • Fritidshus
  • 162 m2
  • 2.103 m2
  • 1.795.000 kroner
  • 90.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Per B. Husballe
tlf: 28 19 24 44
pbh@boligone.dk

162 m2 fritidshus til salg i 6830 Nørre Nebel

Med Blåbjerg Plantage som nærmeste nabo! - Meget velbeliggende fritidshus på én af de bedste grunde i området - hele 2103 m2 - helt ugeneret og med Blåbjerg Plantage (et stort fredet naturområde med klitter, hvid bred sandstrand og lyngklædt hede) som nærmeste nabo.
Området Houstrup er bl.a. kendt for mange cykel- og vandremuligheder i skoven, på heden, ved stranden eller i klitterne. Feriecentret Sea West med vandland, bowling, legeplads, restaurant og indkøb m.v. er i gåafstand fra huset, blot 3 km. Året rundt kan du beskæftige dig og nyde Houstrup - sommer med sol og efteråret med svampejagt i skoven samt en gåtur på den brede hvide sandstrand i blæst og regn som også har sin charme. Her kan du også vælge, at være helt dig selv, idet husene ligger i læ mellem store nåletræer og med god afstand til de øvrige huse omkranset af træer. Af indkøbsmuligheder kan nævnes, at der blot er 4 km til Nørre Nebel og 10 km til Henne Strand samt 25 km til Varde.

Indretning:
Entre, bad med brus, rummelig køkken/alrum/spiseplads i åben forbindelse til stuen med brændeovn og med udgang til en dejlig terrasse med frit udsyn over den skønne grund.
Aktivitetsrum med stor spa, bruseplads, sauna, toilet, vaskemaskine tørretumbler
2 soveværelser med dobbeltseng i hver
2 værelser med 2 enkeltsenge i hver
Badeværelse med bruser
Depotrum/teknikrum

Der fremhæves bl.a. 8(10) sovepladser, gulvvarme i alle klinkegulve, det store og meget anvendelige aktivitetsrum med spabad, den helt fantastiske grund hvor du kan sidde på terrassen og blive henført idet her er luft og højt til himlen samt helt rolige omgivelser hvor du bliver vækket til fuglefløjt.

Her er alle faciliteter/muligheder til rådighed, således du kan nyde fritiden/roen i de smukke omgivelser eller benytte dig af alle mulighederne for aktiviteter i området... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Varde kommune - klik her for mere info...