Rapportér

Fritidshus til salg, Billund, Hyldestien

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401021
  • Fritidshus
  • 82 m2
  • 315 m2
  • 1.750.000 kroner
  • 90.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Per B. Husballe
tlf: 28 19 24 44
pbh@boligone.dk

Fritidshus fra 2008 tæt på Lalandia og Legoland

Spændende fritidshus nyopført i 2008 (model Skovhus) med loft til kip tæt på Lalandia Billund og Legoland.Her er to overdækkede terrasser, hvoraf den ene er sydvendt, dejlig stor og lys køkken/alrum -stue, tre rummelige soveværelser. Stort lyst badeværelse med bruseniche og spa, entre med vaskefaciliteter. Desuden integreret redskabsrum med god opbevaringsplads.
Skovhuset er et arkitektonisk spændende dobbelthus opført i træ og med tagpap tag. Fritidshuset er beregnet til 6 personer og et barn i alderen 0-3 år.
Indrettet med entre`, med vaskefaciliteter såsom vaskemaskine og tørretumbler, stort lyst samtalekøkken i åben forbindelse med stuen hvorfra der er udgang til de to overdækkede terrasser. To soveværelser med dobbeltsenge + en barneseng, samt et værelse med to enkeltsenge. Stort lyst badeværelse med bruseniche og hjørnespa. Der er gulvvarme i entre, stue, køkken, værelser og bad. Alt inventar er fra HTH og køkkenet er udstyret med kvalitets hårde hvidevarer. Her er internetadgang, fladskærms TV med både danske og udenlandske kanaler samt Lalandias info-kanal. Sælger har investeret en del ekstra i inventar etc. Der er god lejeindtægt på fritidshuset - 2018 : kr. 144.300.- samt mulighed for selv at benytte fritidshuset efter aftale. Lejeaftale kan opsiges. - Lalandia sørger for alt vedr. udlejning og rengøring etc. på fritidshuset. Kontakt BoligOne for en fremvisning af denne spændende ejendom. Forhør nærmere... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Billund kommune - klik her for mere info...