Rapportér

Fritidshus til salg, Billund, Hyldestien

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1365032
  • Fritidshus
  • 82 m2
  • 315 m2
  • 1.750.000 kroner
  • 89.999 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Fritidshus fra 2008 tæt på Lalandia og Legoland

Spændende fritidshus nyopført i 2008 (model Skovhus) med loft til kip tæt på Lalandia Billund og Legoland.Her er to overdækkede terrasser, hvoraf den ene er sydvendt, dejlig stor og lys køkken/alrum -stue, tre rummelige soveværelser. Stort lyst badeværelse med bruseniche og spa, entre med vaskefaciliteter. Desuden integreret redskabsrum med god opbevaringsplads.
Skovhuset er et arkitektonisk spændende dobbelthus opført i træ og med tagpap tag. Fritidshuset er beregnet til 6 personer og et barn i alderen 0-3 år.
Indrettet med entre`, med vaskefaciliteter såsom vaskemaskine og tørretumbler, stort lyst samtalekøkken i åben forbindelse med stuen hvorfra der er udgang til de to overdækkede terrasser. To soveværelser med dobbeltsenge + en barneseng, samt et værelse med to enkeltsenge. Stort lyst badeværelse med bruseniche og hjørnespa. Der er gulvvarme i entre, stue, køkken, værelser og bad. Alt inventar er fra HTH og køkkenet er udstyret med kvalitets hårde hvidevarer. Her er internetadgang, fladskærms TV med både danske og udenlandske kanaler samt Lalandias info-kanal. Sælger har investeret en del ekstra i inventar etc. Der er god lejeindtægt på fritidshuset - 2018 : kr. 144.300.- samt mulighed for selv at benytte fritidshuset efter aftale. Lejeaftale kan opsiges. - Lalandia sørger for alt vedr. udlejning og rengøring etc. på fritidshuset. Kontakt BoligOne for en fremvisning af denne spændende ejendom. Forhør nærmere... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Billund kommune - klik her for mere info...