Rapportér

Fritidshus til salg, Gråsten, Marina Fiskenæs Feriepark

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1264275
  • Fritidshus
  • 106 m2
  • 644 m2
  • 5
  • 1.395.000 kroner
  • 70.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

106 m2 fritidshus til salg i 6300 Gråsten

Denne fine feriebolig er belliggende i det populære Marina Fiskenæs.
Området er meget bynært, samtidig med man er lige ved Nybøl Nor og Nederstjernen, et herligt skovområde langs vandkanten. Der kan spadseres langs havnepromenaden og ad fine stisystemer ind i Gråsten Bymidte, en pæn og nydelig by med flere indkøbsmuligheder.
Her er ligeledes kort afstand til den store Gråsten Statsskov, hvor man kan cykle eller gå fine gåture i utroligt naturskønne omgivelser.
Fritidsboligen udlejes i samarbejde med Enjoy Resorts, der varetager de fleste opgaver; heriblandt udvendig vedligehold af bolig, fællesarealer og det praktiske i forbindelse med udlejning.
Receptionen er beliggende i starten af fritidshusområdet, hvor der desuden er restaurant, wellness og badeland. Området byder desuden på boldbane og hoppepude til de unge sjæle.
Sommerhuset er et af de bedst beliggende i området og kræver blot indvendig vedligehold.
Fritidsboligen indeholder et dejligt stort køkken/alrum med udgang til terrasse, samt to gode værelser og badeværelse med spa og sauna.
Fra alrummet føres man op på 1 sal og træder ind i en stor udsigtsstue med altan og masser af indretningsmuligheder. 1 salen byder også på to store værelser samt et badeværelse.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Sønderborg kommune - klik her for mere info...