Rapportér

Fritidshus til salg, Børkop, Hjortedalsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 52965
  • Fritidshus
  • 55 m2
  • 394 m2
  • 3
  • 695.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

55 m2 fritidshus til salg i 7080 Børkop

Dejligt rummeligt og godt udnyttet sommerhus på helt ugenert grund. Huset er totalt restaureret i 2011 og holdt i gammel stil med brændeovn og lyse farver. Indeholder stue/køkken med koge-ø, 2 separate soverum og badeværelse. Der er mulighed for indretning af et ekstra soverum. Desuden er der flisebelagt terrasse og et lille brændeskur.
Huset ligger ca. 300 meter fra dejlig børnevenlig badestrand ved store klit og ca. 800 meter fra dagligvarebutik m.m.

Om området:

Mellem Vejle og Fredericia ligger de populære strande Mørkholt, Hvidbjerg og Høll. Hvidbjerg Strand har sit navn efter den fredede Hvidbjerg Klit, der er helt unik for den jyske østkyst. Den store hvide finkornede sandklit - 27 meter over havet - opdeles i Store og Lille Klit. Fra toppen af Hvidbjerg Klit er der en fantastisk udsigt over det skovdækkede Trelde Næs og det yderste af Vejle Fjord.

De børnevenlige badestrande, den gode vandkvalitet og den smukke natur, gør at hele strækningen fra Mørkholt til Høll er velbesøgt i sommersæsonen. Her finder du en mangfoldighed af sommerhuse, campingpladser, gode indkøbsmuligheder og gode parkeringsforhold.

Rands Fjord tæt ved området er ved inddæmming omdannet til en ferskvandssø. Bredstrup å løber nu igennem søen og ud i Vejle fjord. Langs å og sø er der lavtliggende frodige enge og rørsump.

Landskabet omkring Rands fjord er et bakket terræn med småskove, græsningsarealer, dyrkede marker og stejle dalskrænter med løvskove. Søen og omgivelserne er fredet, der er anlagt stier, som giver mulighed for rige og afvekslende naturoplevelser. De fleste stier udgår fra små parkerings- og opholdsarealer, hvor der opsat informationstavler.

Bus nr. 204 kører omkring Hvidbjerg på ruten mellem Vejle og Fredericia.

Områder ligger i ny Vejle Kommune og her er der mulighed for golf på de 4 golfbaner, ligesom der er rigtig gode muligheder for gang og cykling i området. (Den nationale cykelrute nr. 5, Østkystruten, går gennem området).

Øvrige aktiviteter i regionen
-Legoland Billund
-Skærup Mini Zoo
-Givskud Zoo
-Kolding Gocart Center
Madsby Legepark, Fredericia

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Vejle kommune - klik her for mere info...