Rapportér

Andelsbolig til salg, Sønderborg, Gartnervænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1176136
  • Andelsbolig
  • 70 m2
  • 3
  • 350.000 kroner
  • 3.041 kroner
  • F

70 m2 andelsbolig til salg i 6400 Sønderborg

Ønsker du en andelsbolig med en fremragende beliggenhed midt i Sønderborg, med gåafstand til Borgen, gågaden, strandpromenaden og Sønderborgs hyggelige café miljø. Vil du samtidig bo i en bolig som er super moderne og en del af en veldrevet andelsboligforening - så bør du se nærmere på denne andelsbolig.

I samme øjeblik man træder ind i entréen, fornemmer man hurtigt at der er tale om en virkelig flot renoveret bolig, hvor vægge og lofter er i lyse farver, og stilen er moderne.

Boligen indeholder.
Entré med plads til lidt opbevaring af overtøj og fodtøj - entréen er samtidig boligens fordeler-gang som har adgang til boligens øvrige rum.

Lækkert nyere køkken med lyse skabselementer og gode hårde/-hvidevare. Her kan bl.a. nævnes emhætte med tv, indbygget kaffe/espresso maskine, ovn med hæve/sænke funktion samt kombiovn med grillfunktion. Et yderst moderne og flot køkken.

Rummeligt soveværelse med god plads til dobbeltseng og stort skydelåge klædeskab.

Badeværelse med væghængt toilet og flotte sorte klinker på gulvet og i brusekabine.

Stor stue med flot trægulv samt lyse vægge og lofter - her er udgang til en fin altan, som giver mulighed for at nyde solen i fulde drag.

En super lækker og velbeliggende andelsbolig, perfekt til parret uden børn eller den enlige som vil have kvalitet og god stil.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Sønderborg kommune - klik her for mere info...