Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Nykøbing Sj

Du har søgt efter boliger i Nykøbing Sj. Mere info om ledige boliger i Nykøbing Sj
Du har søgt efter boliger i Nykøbing Sj. Mere info om ledige boliger i Nykøbing Sj

Værd at vide når du søger bolig i Nykøbing Sj


Nykøbing Sjælland er en af Danmarks ældste byer. Det er en lille by, men også et område der trækker rigtig mange turister til om sommeren. I området er der både skov og strand. Det er en del af Odsherred, og ligger helt oppe i det nordvestlige Sjælland.

Der bor ca. 5000 indbyggere i Nykøbing Sjælland. Byen har på den ene side Nyrup bugt og på den anden side Nykøbing Bugt.


Find ledige boliger i Nykøbing Sj

Leder du efter en bolig i Nykøbing Sj? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Nykøbing Sj der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Nykøbing Sj - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Nykøbing Sj ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Nykøbing Sj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Nykøbing Sj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Nykøbing Sj der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Nykøbing Sj?

I Nykøbing Sj finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nykøbing Sj ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nykøbing Sj kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nykøbing Sj ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nykøbing Sj.

Hvor meget koster en bolig i Nykøbing Sj ?

Prisen på en bolig i Nykøbing Sj afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nykøbing Sj.