Rapportér

Villa til salg, Svinninge, Landevejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1416712
  • Villa
  • 332 m2
  • 2.821 m2
  • 84 m2
  • 10
  • 2.950.000 kroner
  • 150.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Ole S. Jensen
tlf: 29 70 02 40
osj@boligone.dk

Speciel ejendom for stor familie eller erhverv.

For enden af allé lign. privat indkørsel med plads til 8-10 biler, og mulighed for at vende, ligger denne specielle ejendom "Casa de Bakkely" med terrasser flere steder rundt om ejendommen.

Ejendommen ligger på sydsiden af landevejen, og har en dejlig lukket ugenert indhegnet have med stort legehus og gyngestativ, udsigt til åbne marker, sol fra morgen til aften og fuglefløjt i trætoppene.

Ejendommen rummer på 1 sal : 6 værelser, 1 stue, 1 toilet med bad, indbyggede skabe.
Stueetage: Bryggers med udgang til 2 lukkede garager og 1 år nyt pillefyr. Nyrenoveret toilet med bad. Nyrenoveret vaskerum (som også er vådrumssikret) med toilet, indbyggede skabe, og plads til badekar /brusekabine.
Stor vinkelstue med udgang til 80m2 terrasse. Stor spisestue, som også kan bruges som soveværelse, handicap værelse, eller kontor.
Super spændende funktionelt 5 - kantet køkken med lysindfald fra tidlig morgen til eftermiddag, og udgang til terrasse og have.
Vinkelbygning med lækker eftermiddag /aften sol, som bruges både som gildesal, garage, atelier, stue, opbevaring og kontor.

Kælder :Stor tør kælder med murstensbelagt gulv med gulvvarme, egen udgang til haven, og toilet.
50 kvm havehus med nyt tag og nyt isoleret loft, velegnet til havetraktor eller gæsteanneks.
Ord kan ikke beskrive denne specielle ejendom med sin store have og fantastiske beliggenhed - den skal opleves. 1 km til Dagligbrugsen og friskole i Kundby , 4 km til 4 supermarkeder, skole, dagpleje, plejehjem, og station. Bus til Holbæk og Kalundborg som kører lige forbi ejendommen. 10 min kørsel til motorvej mod København. 25 min kørsel til Kalundborg hvor bla. Novo Nordisk, Novo Zymes, og Statoil er.
En ejendom egnet til erhverv, som kan ha reklame ud til landevejen. Til storfamilien, flere familier, til kunstneren eller Bed & Breakfast. En ejendom med mange muligheder... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Holbæk kommune - klik her for mere info...