Rapportér

Villa til salg, Store Heddinge, Petravej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1383234
  • Villa
  • 103 m2
  • 1.238 m2
  • 4
  • 995.000 kroner
  • 50.000 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

103 m2 villa til salg i 4660 Store Heddinge

Denne velindrettede og hyggelige villa på 103 kvm, som er meget velholdt, ligger på en lukket vej. Der er den mest fantastiske have med mange hyggekroge, skønne blomster, buske og træer. Ud over villaen er der et godt udhus på 20 kvm samt en stor carport på 48 kvm. Der er mulighed for at dyrke egne tomater med videre i drivhuset og der er også et lille legehus. (Drivhus og legehus er ikke på BBR). Indeholder bl.a. 3 værelser og dejlig lys stue. Huset henvender sig bredt. Det kan være til et par, en enlig, en lille familie og ung som ældre.

EJENDOMMEN BYDER PÅ: Entre/vindfang, fordeler gang, stort værelse, mindre værelse og gæstetoilet. Dejlig lys stue med udsigt over den skønne have samt køkken. Der er også adgang udefra til husets bryggers. Videre derfra kommer du til en gang, et stort lyst værelse samt badeværelse med bruseniche.

EJENDOMMENS BELIGGENHED: Bjælkerup er en lille forstad til Store Heddinge. Der er ca. 1,5 km til torvet i Store Heddinge og 1 km til byens kommunale skole. Store Heddinge er en gammel og hyggelig købstad. Den har et godt forretningsliv med mange store supermarkeder gode detailbutikker, biograf, cafeer, fitnesscentre, ny svømmehal, tennisbaner, fodboldbaner og sportshal. Der er tog fra Store Heddinge til Køge hver ½ time, hvor der er tog videre til København. Stevns byder på rigtig meget smuk natur Stevns klint, skovområder, dejlige badestrande, hyggelige havne og meget mere. Alt dette er inden for få kilometer fra ejendommen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...