Rapportér

Villa til salg, Næstved, Trettenstykkerne

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1132119
  • Villa
  • 198 m2
  • 959 m2
  • 3.650.000 kroner
  • 185.000 Kroner
  • B

Nyere, flot villa i Holsted Nord

Leder du efter en tidssvarende villa i fredelige omgivelser? Så skal du se nærmere på denne etplansvilla fra 2013, der helt i tidens ånd er indrettet med store, luftige opholdsrum. Fire værelser med separat forældreafdeling giver plads til børnefamilien, og med til ejendommen hører også en stor, nem have med solvendte terrasser med en smuk udsigt. Placeringen på en lukket rotunde i Holsted Nord betyder, at du har kort afstand til butikkerne i Næstved Storcenter samt hverdagens andre nødvendigheder.

Boligen har gulvvarme overalt og er indrettet med IHC og mange andre lækre detaljer. Den måler 198 m2 i ét plan, og dertil skal lægges den integrerede garage på 42 m2 hvorfra du har direkte adgang til bryggerset, som har god plads til vaskefaciliteter samt våde gummistøvler og regntøj. I denne del af huset finder du også forældreafdelingen, der byder på et soveværelse med skabsvæg og privat badeværelse. I husets modsatte ende ligger børneafdelingen, som udover et badeværelse rummer tre gode værelser.

Foruden entréen med gæstetoilet består resten af huset af et opholdsområde med et køkken-alrum og en stue. Her træder de nydelige trægulve og de hvide gipslofter med spots flot frem, og i stuen går loftet til kip mere end to-en-halv meter oppe.

Fra alrummet er der direkte adgang til det sydvestvendte terrassemiljø, hvor retterne let langes ud, når sommersolen skinner. Ejendommen ligger højt, og fra terrassen og haven har du en pragtfuld udsigt over landskabet mod Karrebæk Fjord.

Den lille villavej er et trygt sted for familiens yngste at cykle og lege. Og fra adressen er der ikke meget mere end fem minutter på cykel til skole, daginstitution og idrætsfaciliteter.

Her får du med andre ord en moderne familievilla i fredelige omgivelser. Vil du have en fremvisning?.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...