Rapportér

Villa til salg, Næstved, Mejsevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1163278
  • Villa
  • 143 m2
  • 713 m2
  • 1.575.000 kroner
  • 80.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Når du klikker på knappen får du info til boligudbyderen direkte på siden og via mail. Samtidig får boligudbyderen dine kontaktinformationer tilsendt per mail
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Familievenlig villa med overdækket terrasse i Næstved

Leder du efter den rigtige villa med plads til hele familien i et roligt kvarter? Så læs med her. På Mejsevænget 12 folder denne dejlige bolig sig ud med hele tre værelser og en dejlig, rummelig stue med plads til legetæpper, lektielæsning eller det opdækkede langbord til den store lørdagsmiddag.

Boligens døre og vinduer er skiftet i år 2008, og villaen fremstår i det hele taget flot og velholdt. Den præsentable entré med aflange vinduer og opbevaringsplads viser videre til to gode værelser med indbyggede skabe og et dejligt lysindfald. Døren lige frem fører ind til et badeværelse med ovenlys og et skønt badekar, hvor du kan læne dig tilbage efter en veloverstået arbejdsdag. Til badeværelsets ene side finder du et ekstra toilet. Det dobbeltsidede køkken har et dejligt lysindfald fra vinduerne ud til haven, og der er godt med arbejdsplads, så børnene kan være med, når I bager kage i weekenden. I modsatte ende af rummet kan der opstilles bord og stole, og så er der døre ind til villaens tredje værelse samt et bryggers med vaskefaciliteter. Den lyse stue har et flot, mørkt gulvtæppe og krydsvinklet lys fra de store vinduespartier. Herfra kan du følge dobbeltdørene ud til en skøn, overdækket terrasse, hvor du kan opstille havemøblerne, hvis sommervejret er lidt usikkert, når der grilles.

Inden for den nærmeste kilometer er der indkøbsmuligheder og pasningstilbud, og så kan du cykle til Kobberbakkeskolen på godt fem minutter. Når den bærbare er klappet sammen for weekenden, kan du cykle til fjorden på under 10 minutter.

Hvis denne dejlige villa lyder som dit nye hjem, så kontakt os for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...