Rapportér

Villa til salg, Næstved, Mejerivej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407616
  • Villa
  • 171 m2
  • 852 m2
  • 1.750.000 kroner
  • 90.000 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

171 m2 villa til salg i 4700 Næstved

På hjørnegrund i Holsted Nord i Næstved ligger denne velholdte et-plansvilla med cykelafstand til indkøb, skole og daginstitution for slet ikke at tale om et utal af varierende butikker og spisesteder i Næstved Storcenter. Hvis du ønsker at trække dig til mere rolige omgivelser, indbyder Herlufsholm Skoven til hyggelige slentreture under trækronerne.

Ejendommen fra 1968 præsenterer sig med en gul murstensfacade og betontagsten fra 1996.

Når du træder ind i entréen med store vinduespartier og plads til at hænge overtøjet, fornemmer du straks den rummelige planløsning. Fra fordelingsgangen har du stort set adgang til alle rum - heriblandt tre værelser med mange indretningsmuligheder - uanset om der er behov for børneværelser, et kontor eller et hobbyrum. Døren lige frem fører ind til et badeværelse med muret bruseniche. Til badeværelsets ene side finder du fyrrum med ekstra toilet.

Køkkenet præsenterer sig lyst og klassisk med hvide elementer, god spiseplads og udgang til overdækket terrasse, hvor der er god plads når vennerne kigger forbi til middag.
Køkkenet ligger i forbindelse med stor stue med godt lysindfald fra to sider og flere udgange til haven. Desuden spisestue i en ordentlig størrelse og med gulv af fletparket.

Til at fuldende villaen får du en skøn, velholdt have i flere niveauer, der er så nem at vedligeholde, at du i stedet kan nyde en god bog på den store terrasse.

Til huset hører ældre garage med godt udhusplads. Der er indsat en ekstra plantegning til at kunne illustrere de muligheder der er i huset.

Ring for en fremvisning!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved