Rapportér

Villa til salg, Næstved, Mejerivej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407612
  • Villa
  • 173 m2
  • 856 m2
  • 141 m2
  • 2.695.000 kroner
  • 135.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Rummelig villa i attraktive Holsted Nord

314 kvm. (173 kvm bolig/141 kvm kælder) til enten livsnyderne eller den store familie med 3 toiletter, 2 stuer og ikke mindre end 8 rum. Spændende og meget velholdt villa med høj flot kælder i det populære og børnevenlige Holsted, tæt på Storcenter, dagligvarebutikker, HG idrætsanlæg og populær skole. Huset er bygget i hvide sten og med et nyere flot sort ståltag (2008). Kun vinduerne i kælderen er de oprindelige, alle andre er skiftet i årene 2008-2019.

Indeholder:
Dejlig stor entre med trappe til kælder, flot og præsentabelt gæstetoilet, 2 gode børneværelser (pt. slået sammen til 1 stort), dejligt forældresoveværelse med god skabsplads og adgang til eget flot badeværelse, dejligt lyst køkken med skydedør ind til spisestue der er forbundet med den store stue via franske døre hvor der hygges ved brændeovnen. Herfra er der åbent til endnu en stue med opvarmet klinkegulv i forskudt niveau hvor der er masser af vinduer og udsigt over haven.

Kælderen opleves ikke som en typisk kælder. Den er i samme høje kvalitet som resten af huset.
Indeholder: Egen indgang, stor og præsentabel entre, bryggers/vaskerum med god skabsplads, rum der pt. benyttes som walk in closet med 8 dejlige skabe, kontor (tidligere teenagerum), gæsterum, et motionsrum på ikke mindre end 31 kvm (tidligere gildesal/teenagerum), værksted med bord/skabe. Toilet med brus. Nå ja, så er der jo også vinkælder og sauna.

Udenfor finder man den flotteste asfaltbelagte indkørsel som fører ned til den 856 kvm grund. Haven er lavet nem med græs og dejlig stor stenterrasse med gode muligheder for et loungeområde, havemøbler og grill, så I kan nyde sommeren under åben himmel i selskab med venner og familie.

Stor carport med plads til 2 biler. Redskabsskur. Overdækket terrasse med pejs. Stort drivhus.
Huset er velholdt og i virkelig god stand. De fleste steder er blevet malet indvendigt siden 2016 og udvendigt i 2018. Ejer er interesseret i en eventuel byttehandel med sit eget hus og et hus i gymnasium kvarteret... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...