Rapportér

Villa til salg, Næstved, Lindevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1261861
  • Villa
  • 176 m2
  • 1.020 m2
  • 2.195.000 kroner
  • 110.000 Kroner
  • D

176 m2 villa til salg i 4700 Næstved

I den sydlige del af Næstved, kun en halv kilometer fra vandet, ligger denne fine vinkelvilla på en lukket vej i Appenæs. Her får familien ideelle rammer, for boligen er dejlig rummelig, og udendørs folder en stor grund sig ud på over 1000 kvadratmeter.
Inden for to kilometers afstand har I både skole, idrætshal, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Naturen er også tæt på Sandbakkerne, Gavnø, lækre badestrande samt Jakobs Havn, og på knap et kvarters kørsel kommer I til Karrebæksminde. Centrum af Næstved ligger under ti minutters kørsel fra adressen.
Bilerne parkeres i den dobbelte garage, der er muret i samme stil som huset, og rummet kan opvarmes, så det er nemt at indrette som værksted. Der er elporte og glaseret tegltag.
Den nydelige murstensvilla har glaseret tegltag, hvilket gør det stort set vedligeholdelsesfrit. Hoveddøren åbnes til en entré med stor skabsvæg med masser af opbevaringsplads, og et flot renoveret gæstetoilet med væghængt wc.
Midtfor har I jeres skønne fælles rum. Køkkenet, som er et HTH, har en åben udformning og gode faciliteter såsom ovnen i arbejdshøjde og et viktualierum, hvor I f.eks. kan opbevare div. kolonialvarer. I 2012 blev der lagt nyt, rengøringsvenligt og slidstærkt gulv, og I har oveni købet plads til et hyggeligt spisebord, hvor I kan samles om dagens hurtige måltider. Tilstødende ligger det store rummelig bryggers med istandsættelser fra 2012, som omfattede klinkegulv, bordplade og vask. De to stuer har et originalt ege parketgulv i flot mosaik mønster, og dagligstuen nyder et fantastisk lysindfald fra gulv til loft vinduerne.
I mellemgangen er der overblik over husets i alt 4 værelser, bl.a. soveværelse med egen udgang til terrasse, og nyere stor skabsvæg med skydedøre. Her finder I også det flotte store familiebadeværelse, der ligesom i entréen og gæstetoilettet har gulvvarme. Inventaret inkluderer stor muret bruseniche, lækkert badekar og væghængt toilet, granitbordplade med to underlimede porcelænshåndvaske er fra 2015. i forbindelse med badeværelset er der et dejligt depotrum, tidligere tænkt som sauna.
Glæd jer til havens 60 kvadratmeter store sydvendte terrasse, som er udført i cirkelmønster i Classico sten og med nedstøbte huller til placering af parasol.
Den store indkørsel er ligeledes opført i flot cirkelmønster i Classico sten... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...