Rapportér

Villa til salg, Næstved, Klarinetvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1412759
  • Villa
  • 138 m2
  • 776 m2
  • 2.800.000 kroner
  • 140.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Familievenlig etplansvilla i Holsted Nord

Nu har I muligheden for at få nøglerne til denne dejlige villa, beliggende i attraktive Holsted Nord. Villaen er højt placeret og med en skøn udsigt.
Ejendommen har en fantastisk planløsning, en smuk have og et gedigent værksted samt en beliggenhed nær naturskønne områder ved Vridsløse, og med Næstved Storcenter og Susåskolen lige i nærheden.

Ejendommen er fra 2003 og fremstår indbydende med røde mursten, hvide vinduesrammer og et rødt tag. Dertil har villaen et udhæng så bilen kan stå i tørvejr.
Indenfor er boligen praktisk opdelt i et forældreafsnit med et badeværelse med meget skabsplads, samt en børneafdeling bestående af to værelser med indbyggede skabe og et badeværelse.
I ejendommen er der et dejligt køkken-alrum med loft til kip samt to stuer en suite begge med udgang til haven. I stuerne har I rig mulighed for at indrette flere skønne sofaområder, hvor hele familien kan samles til gode snakke eller brætspil. Læg mærke til de store vinduespartier i den sydvendte stue, der bader rummet i lys og trækker det med ind i resten af opholdsmiljøet.
Derudover har I et godt bryggers med plads til vaskefaciliteterne samt et lækkert udhus, der kan bruges til værksted.

Udenfor er der en flot, anlagt have med flere bede og små træer samt en hyggelig sydvestvendt fliseterrasse, hvor I, om sommeren, kan slappe af med et køligt glas hvidvin, mens børnene leger på den grønne græsplæne eller med kammeraterne i kvarteret. Hele vejen rundt om huset er der lagt en flisegang.
Ring allerede i dag for en fremvisning i denne familievenlige bolig med den skønneste udsigt... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...