Rapportér

Villa til salg, Næstved, Kalbyrisvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1221202
  • Villa
  • 147 m2
  • 826 m2
  • 2.245.000 kroner
  • 115.000 Kroner
  • C

Herlig ejendom med Ellebækken i baghaven

De mange dejlige detaljer og fordele ved denne ejendom i Kalbyris ved Herlufsholmskoven i Næstved står I kø for at blive nævnt først. Men lad os begynde med naturen, for som noget helt særligt midt i det eftertragtede villakvarter får I her bogstavelig talt naturen lige i baghaven. Grunden gennemskæres nemlig af Ellebækken med dens tilhørende dyreliv i form af ørreder, padder og fugle. Og udsigten til jeres eget lille naturparadis kan både nydes inde fra den flotte bolig i halvandet plan og ude fra enten det sydlandske terrassemiljø eller fra den anden bred af åen, som der er anlagt en hyggelig bro over.
I kommer til at bo lige over for en børnehave og med kort cykelafstand til skoler og idrætshal. Inden for en god kilometer kan I vælge mellem en hel håndfuld supermarkeder, og når I skal videre omkring, er der under halvanden kilometer til Næstved Station.
Huset, som er opført i 1911, fremstår i flot holdt og løbende opdateret stand. Inde venter en lys og lækker sammenhængende opholdsafdeling i stueplan, der består af stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Her er god stemning med brændeovn, synlige loftsbjælker, praktisk klinkegulv og et lækkert køkken med ovenlys, ekstra bredt gaskomfur med fem blus, Smeg køleskab og køkkendisk med spiseplads. Stueplan rummer herudover to værelser, hvoraf det ene har hems, et bryggers og et gæstetoilet ved entréen. På første sal får I yderligere to værelser og et badeværelse.
Ude er der en stor garage, og det herlige terrassemiljø har muret pejs. Der er meget mere godt at sige om ejendommen på Kalbyrisvej 34, men lad os gemme det til en fremvisning, hvor I også ved selvsyn kan opleve, hvor skønt det er at bo med bækken klukkende forbi lige i baghaven. Kontakt BoligOne Næstved for yderligere information... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...