Rapportér

Villa til salg, Næstved, Duelundsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1193708
  • Villa
  • 127 m2
  • 896 m2
  • 1.265.000 kroner
  • 65.000 Kroner
  • G

Villa i Næstved Nord

I Næstveds attraktive nordlige bydel Holsted ligger denne spændende villa, som I kan blive de næste ejere af. Huset trænger til en kærlig hånd, men kan nemt omdannes til jeres drømmehjem. Fra adressen er der gå- og cykelafstand til alle hverdagens nødvendigheder såsom skole, pasningstilbud, indkøbsmuligheder, Næstved Storcenter samt Næstved Nord Station.

Den røde murstensvilla præsenterer sig nydelig med hvide vinduesrammer og døre. Med til boligen hører en carport og garage. Huset opvarmes via et helt nyt naturgasfyr som sælger netop har fået installeret i forbindelse med salget.

Villaen byder lige nu på 127 velindrettede m2 med parketgulve under tæpperne. Fra entréen føres I til en fordelingsgang, hvorfra I får adgang til tre gode værelser og til badeværelset med badekar. I køkkenet er der fin skabsplads samt nyere opvaskemaskine, komfur og ovn, som er skiftet for cirka fem år siden. Her er også en rummelig bordplade, som I kan benytte til at fremtrylle delikate middage, der kan nydes omkring spisebordet i vinkelstuen, der byder på gode indretningsmuligheder. Vinklen på stuen gør det oplagt, at arrangere jer med henholdsvis en spisesektion samt komfortable møbler til afslapning.

Via stuen træder I ud på den overdækkede terrasse, som er det perfekte sted at tilbringe sommeraftenerne, når duggen falder. En trappe fører jer fra terrassen ned til yderligere en fliseterrasse, der er orienteret mod syd, så I kan nyde solens stråler, mens børnene leger og spiller bold på græsset.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...