Rapportér

Villa til salg, Næstved, Vallensved Bygade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407613
  • Villa
  • 115 m2
  • 665 m2
  • 1.195.000 kroner
  • 60.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

115 m2 villa til salg i 4700 Næstved

Villa med lavt varmeforbrug, hvor der de sidste 3 år, har været gennemsnitligt forbrug om året på kr. 8.400 I denne skønne villa med fire værelser og dejlige opholdsrum er det let at skabe hjerterum med familien. Haven er henrivende, og beliggenheden er god. Villaen præsenterer sig smukt med rødt tag og hvid facade i murermesterstil, og denne charme holder hele vejen igennem.

Køkkenet byder på fyldningslåger i rå træ, der er speciallavede til huset, mens ovnen i arbejdshøjde og den glaskeramiske kogeplade er udskiftet for ti år siden. Her er gulvvarme og laminatgulv, mens der også er plads til en dejlig spisekrog, som samtidig kan bruges til lektielæsning, mens maden simrer.

Udover køkkenet har entréen og badeværelset også gulvvarme. Badeværelset har samtidig lyse klinker fra gulv til loft og en lukket bruseniche, samt et nedgravet karbad. Stuen er beriget med et massivt trægulv og en stemningsfuld vinkel, der giver masser af indretningsmuligheder.

Her er 2 værelser, hvoraf to af dem ligger på førstesalen og har som stuen massivt trægulv. Derudover er der 2 disponible rum i stueplan ved det ekstra toilet, så der er mulighed for separat forældre- eller teenagerafdeling.

Villaen har lavenergivinduer, og pillefyret er skiftet i september 2012, samtidig med her er solvarmeanlæg og brændeovn – således er varmeforbruget lavt. Det skal tilføjes at huset er dyre- og røgfrit.

I den sydvendte have er der rigtig hyggeligt med gamle frugttræer og en udendørs brændeovn, der også kan bruges som grill. Haven er lukket af, så børnene kan løbe omkring selv. Området er børnevenligt, og her er et netværk, der arrangerer fællesspisning i vinterhalvåret. Villaen befinder sig tæt på skole og naturskønne områder, samtidig med offentlig transport og handlemuligheder er lige i nærheden.

Kontakt os for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...