Rapportér

Villa til salg, Næstved, Skyttemarksvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407607
  • Villa
  • 104 m2
  • 302 m2
  • 1.345.000 kroner
  • 70.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

104 m2 villa til salg i 4700 Næstved

Centralt beliggende villa i Næstved
Med kun få minutters gang til centrum, indkøb, togstationen, skole og til grønne områder er dette den oplagte ejendom for parret eller familien som pendler eller bare ønsker at være tæt på alle tilbud i byen.
Sælgerne har vedligeholdt ejendommen i de ca. 24 år som de har boet i denne, således at ejendommen er indflytningsklar for nye ejere. Bla. har sælgerne fået isat lydisolerende vinduer mod vejen så næsten ingen trafikstøj forstyrrer hyggen i stuen.
Indretning: Lille entré, hvor I på venstre hånd finder det pæne og lyse badeværelse med hvidt interiør og bruseafsnit. På modsatte side fortsætter I ind i vinkelstuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. I stuen knitrer brændeovnen herligt i de kolde måneder, og trappen fører jer op til førstesal. Stort køkken, hvor I får pæn opbevaringsplads til alverdens køkkengrej bag de hvide fronter, og frigør plads til amatørkokkens udskejelser på bordpladen. Mens I lægger sidste hånd på måltidet, har I udsyn til spisebordet i stuen, hvor familien kan mødes omkring. Fra køkkenet er der desuden adgang til bryggerset med en vaskesøjle og herfra fortsætter I ud i den lukkede og charmerende have.
Førstesal indeholder møblerbar repos, der viser vej til tre gode værelser - det ene med indbygget skabsvæg.
I haven kan sommerhalvåret nydes på den overdækkede terrasse, hvorfra der er udsigt til resten af den grønne have med farverige blomsterkrukker, buske og træer.
Her er en god ejendom til alle hvor afstand til byens tilbud betyder noget i valget af den kommende bolig.
Kontakt BoligOne for at aftale tid til en præsentation af denne bolig... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...