Rapportér

Villa til salg, Næstved, Orenæsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407590
  • Villa
  • 118 m2
  • 752 m2
  • 42 m2
  • 1.395.000 kroner
  • 70.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Velholdt villa nær skole, indkøb og daginstitutioner

I Næstved Syd - tæt på både skole, daginstitution og indkøb - finder I denne velholdte villa, som fremtræder i rigtig pæn stand. Villaen er perfekt beliggende på en børnevenlig, lukket vej uden gennemkørende trafik.
Ejendommen er fra 1959 og står flot med en rødmuret facade, der komplementeres af en smuk vedbend, lysegrå vinduesrammer og et nyt tag fra 2017. Alt træværk er malet i sommeren 2019.
På matriklen følger endvidere en praktisk carport på 24 m2.

Ejendommens indretning byder på en entréen, som også har funktion som fordelingsgang, der blandt andet leder til det fine gæstetoilet. Husets badeværelset er placeret i kælderen der også indeholder et lækkert disponibelt rum med varme, højt til loftet og en terrassedør ud til haven. Tilbage i stueplan venter tre gode værelser - alle med fine størrelser og to endda også med faste skabe. Af opholdsrum får I et køkken og en stue, der begge tilgås fra den føromtalte fordelingsgang. Køkkenet står fint med grå fronter og en hvid bordplade, der matcher stænkfliserne, og i hjørnet er der plads til en hyggelig spisekrog. Stuen er stor og med herlig sydvendt vinduespartier der nemt lader dagslyset strømme ind.

Udenfor får I glæde af en solrig, hævet terrasse, der har overblik over den velplejede grund. Udforsker I haven, opdager I en flagstang, en overdækket terrasse og et udbud af flotte stenbede.
Fra adressen er der under én kilometer til nærmeste stoppested, daginstitutionen, skole og indkøbsmuligheder mens Næstved Storcenter kan nås i bil på ca et kvarters tid.

Vil I vide mere? Bestil en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...