Rapportér

Villa til salg, Gadstrup, Sikærsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1402064
  • Villa
  • 119 m2
  • 704 m2
  • 4
  • 2.295.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

fin etplansvilla i snoldelev

i snoldelev møder i denne fine etplansvilla, der kan bryste sig af en funktionel planløsning med tre værelser, et åbent opholdsmiljø samt en fordelagtig beliggenhed tæt på alt det, i har brug for i hverdagen. velkommen til sikærsvej 7!

i bosætter jer i et fredeligt og roligt område, som præges af et godt naboskab. inden for i radius af blot få hundrede meter finder i pasningstilbud til de mindste og indkøb. den nærmeste skole ligger i gadstrup, og de omtrent tre kilometer tilbagelægges hurtigt med skolebussen. det er ligeledes i gadstrup, at i kan tilgå mangfoldige fritids- og idrætsaktiviteter samt togstationen. i kan køre til roskilde på cirka et kvarter i bil.

beboelsesarealet opmåles til 119 kvadratmeter, som udfolder sig fra den brede entré, der tillige tjener som fordelingsgang mellem husets rum. køkkenet og stuen er i åben forbindelse med hinanden og afsluttes af en hyggelig udestue, der markant forøger udesæsonens længde. i stuen er der rigelig plads til at indrette et spiseafsnit nærmest køkkenet, mens det bløde møblement kan arrangeres i modsatte ende.

i entréen har i endvidere adgang til de tre reelle værelser samt et badeværelse med brus. huset afsluttes af et praktisk bryggers, der har udgang direkte til den integrerede garage.

udendørs får i en skøn, solrig stenterrasse til jeres rådighed, og haven er med overlæg anlagt, så den er nem at passe. her er videre et overdækket areal, hvor i eksempelvis kan opstille grillen, samt et drivhus til de varmekrævende planter. der er afslutningsvist også opbevaring til henholdsvis cykler og haveredskaber i skuret.

ejendommen har de seneste år gennemgået adskillige forbedringer, hvilket blandt andet omfatter et gasfyr i 2016, renovering af udestuen i 2017 samt nye radiatorer i 2018.

interesseret? kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...