Rapportér

Villa til leje, Præstø, Klik her for at se vejnavnUgledigevej x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1306755
  • Villa
  • 241 m2
  • 7
  • 36 måneder
  • 1.9.2019
  • 14.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Unikt hus beliggende i naturskønne omgivelser

Beliggende i et naturbeskyttet område udlejes ældre bondehus i flot stand. Huset er beliggende i imponerende naturskønne omgivelser, med direkte adgang til skovområder samt udsigt to flere søer fra grunden. Til huset medfølger brugsret til ca. 5000 m2 grund, der grænser direkte op til skoven. Her er et rigt dyreliv og det er ikke usædvanligt at se dyrevildt på matriklen.

Huset er i to plan og er indrettet således: i stueplan ankommer man i møblerbar entre. Herfra er adgang til husets 1. sal, samt videre gang til stort stueområde med brændeovn. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse område, med østvendt kig over indkørslen og flot søområde. I stueplan er yderligere to stuer til ophold og spis, et bryggers med vaskefaciliteter, et soveværelse samt et nyt køkken med alle hvidevarer samt spiseplads. Der er ligeledes et luksus badeværelse med både kar og brus.
1. salen byder på to åbne stuerum på hver sin side ad trappen. Der er både et østvendt soveværelse med udsigt til sø og et vestvendt soveværelse med walk-in closet.
I forlængelse af gårdspladsen er et stort terrasseområde, med rigeligt plads til møblering samt dagligt ophold og liv. Der er i nærområdet beliggende flere muligheder for dagligvareindkøb, samt gode transportmuligheder til Præstø skole.

Der er mulighed for at leje sideliggende hus på samme matrikel på 150 m2,hvis ønsket.

Boligen kan udlejes umøbleret eller delvis møbleret.

Boligen kan både lejes med eller uden bopælspligt, da det er en flex bolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...