Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1163399
  • Villa
  • 283 m2
  • 6
  • 24 måneder
  • 15.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Lækker arkitekttegnet Villa

Denne skønne villa byder på hele 283 m²

Villaen er beliggende i super flotte omgivelser i Højbjergparken med kort afstand til bl.a. badestrand, stationen og motorvejen. Området er præget af flot natur, bl.a. en nyplantet skov og store græsarealer med dyreliv.

Indgang til entre, stort og lækkert køkkenalrum, hvor hele familien samles. Fra køkkenalrummet er der udgang til en flisebelagt terrasse. Et par trin oppe fra køkkenet ligger den store åbne og lyse stue, hvor der ligeledes er udgang til en terrasse. Fint størrelse værelse/kontor. I det første plan findes soveværelset, hvor der er adgang ud til det super lækre forældrebadeværelse, som indeholder toilet, vask, bruseniche og et spabad. Endvidere findes der i dette plan også et gæstetoilet.

Trappe ned til underetagen, hvor der er en super flot hall med store vinduespartier. I dette plan findes der en fordelingsgang, et stort værelse/stue, badeværelse, 3 fine størrelse værelser, hvor der er udgang ud til en stor terrasse fra alle tre værelser. Endvidere et bryggers/vaskerum.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Slagelse kommune - klik her for mere info...