Rapportér

Villa til salg, Viby Sjælland, Søster Svenstrup Byvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400950
  • Villa
  • 123 m2
  • 511 m2
  • 1.950.000 kroner
  • 100.000 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

Naturskøn beliggenhed

Denne charmerende villa består af det oprindelige hus fra 1850 og en tilbygning, der er inddraget til beboelse. Det oprindelige hus blev i 2005 og fremefter total renoveret.. Huset ligger ud til Byvejen i Søster Svenstrup, hvor der kun kører den sparsomme lokale trafik. På den anden side af vejen er der åben mark, så både fra stueplan og især fra 1. sal, er der en dejlig udsigt til natur.

Der er ikke meget tilbage af huset fra 1850 andet end ydervæggene. Gulve, indervægge, tag, indretning af 1. sal med mere er blevet udskiftet/renoveret. Renoveringen i 2005 og frem efter omfattede også indgangspartiet mellem de 2 bygninger og ikke mindst det store dejlige brusebadeværelse i tilbygningen.

Der er skabt en rigtig hyggelig bolig med charme, hvor det helt centrale rum er det store køkken/alrum, hvor det er naturligt at samles. Der er indgang til huset via haven. Her kommer man til en entre, der fungerer som forbindelse med det oprindelige hus og tilbygningen. Entreen er pæn stor og der er indrettet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til den ene side går man ind i et større forrum/kontor/opholdsrum og derfra til et stort brusebadeværelse med gulvvarme, der som nævnt blev totalrenoveret i 2005. Fra forrummet er der en trappe op til et stort loftsværelse med karnap. Værelset er ikke godkendt til beboelse. Går man til den anden side fra entreen, så kommer man ind i den oprindelige bolig og direkte ind i det store køkken/alrum. Dejligt stort Vordingborgkøkken med arbejdsø og så i åben forbindelse med spiseplads og selvfølgelig med udsigten over marker. Der er klinkegulv med gulvvarme i hele køkkenet og så er der opstillet en pillebrændeovn, som stort set sørger for opvarmning af hele huset. I forbindelse med køkkenet er der via dør adgang til et lille opbevaringsrum med vand og afløb og et lille kontorafsnit (reelt indgangen fra vejen, men som ikke bruges). Stuen er indrettet med store vinduespartier ud mod haven, så der kommer masser af lys ind. Stuen er med store vinduespartier ud mod haven, så der kommer masser af lys ind.

Fra køkkenet er der en fin trappe til 1. sal, hvor man kommer op til et stort repos med udgang til en lille balkon og igen den skønne udsigt. Reposset er stort og kan muligvis laves til et værelse. Endvidere er der også et stort soveværelse, ligeledes med en skøn udsigt.

I forbindelse med indkørslen er der en stor garage, som er med til at afskærme haven lidt. Det en rigtig hyggeligog nem have, hvor der er lavet et par opholdssteder, så man kan sidde i læ/tørvejr/sol det meste af dagen. Særligt er der opført et lille terrassehus alene med det formål at kunne hygge sig i eftermiddagssolen og så være helt ugenert.

Det her er en bolig med sit helt eget særpræg og i hvert fald et besøg værd. Ring straks 52 11 19 06 og bestil en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...