Rapportér

Villa til salg, Viby Sjælland, Egevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1410774
  • Villa
  • 2.295.000 kroner

skøn 70’er villa med god planløsning i viby sjælland

her får i en elegant 70’er villa i viby sjælland med en moderne planløsning og en beliggenhed tæt på skolestien til dåstrup skole, daginstitutioner samt engområde med å. indkøb kan nås i løbet af ti minutter på cykel, mens viby sjælland station har direkte togforbindelse til københavn. velkommen til egevænget 7!

ejendommen, der er opført i 1974, fremstår nydelig med hvide mursten og mørkt tag.

i entreen finder i et gæstetoilet samt en stue, hvorfra der er adgang til køkkenet. villaens køkken er et ældre kvik-køkken i meget pæn stand med mørke skabsfronter og skuffer, samt et nyt komfur fra 2019 med pyrolyse og induktion. her har i rig mulighed for at indrette en rar spisekrog til hverdagslivretterne, mens i kan have alle gæsterne siddende omkring spisebordet i den rummelige stue. resten af stuen kan desuden nemt indrettes med et hyggeligt sofaarrangement. læg her mærke til parketgulvet i egetræ, samt den lune brændeovn, der giver rummet en charmerende stemning. fra køkkenet er der desuden adgang til to værelser og en fordelingsgang, som leder til et værelse, et bryggers og et badeværelse med gulvvarme under de italienske fliser, badekar og bruseniche. entreen og gæstetoilettet er også med gulvvarme, og gulvet på toilettet er desuden skiftet i 2018.

fra dagligstuen har i adgang til den flotte, delvist overdækkede, sydvestvendte træterrasse fra 2017, hvor i kan nyde et glas vin, mens den indbyggede udendørspejs knitrer lystigt ved siden af. i haven finder i et blommetræ, et æbletræ, et nøddetræ samt en dejlig græsplæne, der gør sig godt til havespil og fodbold.

alt i alt en dejlig villa med en fremragende planløsning. ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Viby Sjælland