Rapportér

Villa til salg, Tune, Åkandevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1345719
  • Villa
  • 132 m2
  • 704 m2
  • 5
  • 3.095.000 kroner
  • 155.000 Kroner
  • D

132 m2 villa til salg i 4030 Tune

Velindrettet 1-plans villa med separat forældre- og børneafdeling. Huset er opført i 1969 med senere tilbygning, som har tilsikret en optimal udnyttelse af boligens 132 kvm. Dejligt beliggende på stille villavej i godt kvarter.
Boligen fremstår indflytningsklar over alt med skønne lyse rum. Centrum for familielivet er det flotte spisekøkken fra 2018 samt den lyse stue, hvor man er sammen både om måltider, praktiske gøremål, gæstebud, leg og hygge.

På den 704 kvm store grund er haven et fantastisk uderum med masser af græsplæne og flere skønne terrasser, der danner rammen om familiens udeliv hele sommeren. Desuden 18 kvm udestue og herudover 14 kvm isoleret fitnessrum/udhus opført i 2014 samt 36 kvm carport/ værksted med elradiator ligeledes opført i 2014.

Ejendommen indeholder: Bryggers med plads til vaskemaskine, fryser mv. Gasfyr fra april 2015. Superlækkert køkken med hvide grebsløse elementer fra 2018. I køkkenet er der mulighed for spiseplads. Er ønsket i stedet et stort køkken-alrum er der gode muligheder for at åbne op mod stuen.. Entre med garderobeplads. To fine værelser (opr. 1 værelse) med parketgulve. Pænt badeværelse med brus. Værelse med walk-in-closet (kan fjernes hvis et større værelse ønskes). Dejlig, lys stue med spiseplads. Fra stuen er der udgang til skøn udestue med klinkegulv. Forældreafdeling med soveværelse med udgang til haven og direkte adgang til stort badeværelse med både kar, brus og gulvvarme.

Beliggenhed:Centralt beliggende i Tune på hyggelig villavej. Kort afstand til skole, institutioner, indkøbsmuligheder, grønne områder og offentlig transport. Stor, aktiv idrætsforening med mange idrætsaktiviteter/tilbud, tre sportshaller og eget fitnesscenter. Tæt på Tune Sportsrideklub, Greve Golfklub og det skønne Hedeland, hvor der er rig mulighed for motions- og naturoplevelser.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info...