Rapportér

Villa til salg, Tølløse, Gl. Tadrevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401025
  • Villa
  • 155 m2
  • 2.902 m2
  • 60 m2
  • 2.445.000 kroner
  • 125.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Ole S. Jensen
tlf: 29 70 02 40
osj@boligone.dk

Denne velholdte bolig ligger midt i det flotte kuperede og historiske område Elverdamsd...

Boligen indeholder en dejlig lys foyer, hvor den "udvendige" kældertrappe er inddraget og på den måde er der skabt et særdeles hyggeligt indgangsparti med direkte forbindelse til kælderen. Køkkenet er også blevet udskiftet og opbygget med masser af skabe og hvor der er skabt god plads til et hyggeligt spiseafsnit. Stor stue med udgang til overdækket terrasse i fantastiske grønne omgivelser. Fordelingsgang til 3 værelser, stort soveværelse med masser af skabe og et originalt, flot og velholdt brusebadeværelse.
Fra stuen er der en trappe ned til et større rum, der fungerer som gildesal eller hvad man nu har lyst til. Der er en dejlig stor vaskekælder og lidt disponible rum. Flotte velholdte parketgulve i asketræ og listelofter i Oregon pine.

Boligen er velholdt og opført i kvalitetsmaterialer.Blandt andet er murstene Faurbo mursten muret med struktur. Taget er det oprindelige, men er malet flere gange og fremstår flot. Vinduerne er udført af kvalitetstræ og fremstår stadig som nye.

Grunden er ca. 3000 kvm stor og der er dobbelt carport, et par udhuse med mere og så er haven indrettet med flere opholdsområder, hvor det nu passer en at sidde. På bagsiden af huset er der et par drivhuse, som man kan anvende eller lade være. De kan ikke ses fra haven og kan i princippet ignoreres. Vi mener, at en køber får meget bolig for pengene, men ring til os på 52111906 / 25559452 og hør om mulighederne.

Denne velholdte bolig ligger midt i det flotte kuperede og historiske område Elverdamsdalen. Der er kun 1 km til Tølløse med flere børnehaver, skoler og indkøbsmuligheder, sportshal m.m og tog til København eller 5 minutter i bil til Holbækmotorvejen. Området er et flot kuperet naturlandskab med masser af historie omkring Aastrup Kloster fra 1588 eller Tadre Mølle, hvor tv-serien Livsens Ondskab er optaget. Hertil er der det tidligere Tølløse Slot, Brorfelde omkring Sophienholm gods og MaglesøSe mere på de respektive hjemmesider... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Holbæk kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Tølløse