Rapportér

Villa til salg, Store Heddinge, Byenden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1404590
  • Villa
  • 225 m2
  • 1.250 m2
  • 6
  • 5.295.000 kroner
  • 265.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

225 m2 villa til salg i 4660 Store Heddinge

Denne mondæne og fantastisk flotte filtset villa med rødt tegltag, moderne design, lækkert lysindfald indeholder et veludnyttet boligareal på 225 kvm. Med bl.a. 4 værelser, spisekøkken og 2 badeværelser. Ejendommen er opført i 2008 med moderne bekvemmeligheder. Garagen er integreret i huset og giver nem og tørskoet adgang til bryggers. Udendørsarealerne er veletableret med en ugenert have og nem adgang til den idylliske Sigerslev mose. Det er et skønt naturområde med et rigt fugleliv og græssende heste. Børn som voksne vil kunne nyde roen her.
Villaen henvender sig til et bredt publikum. Det pladskrævende par, børnefamilie, med lidt om forandringer to generationer eller venne par.

EJENDOMMEN BYDER PÅ: Præsentabel og rummelig entre med skabe bag skydedøre. Fra entreen er der adgang til æstetisk stilrent badeværelse med badekar, ophænget toilet og store fliser. Videre fremme kommer det dejlige køkken/alrum. Meget lyst og med udgang til terrasse. Der er mange skabe/skuffer og en flot bordplade som giver køkkenet et unikt look. Fra køkkenet er der adgang til rummeligt værelse/kontor. Den helt fantastiske lyse og dejlige stue ligger i forlængelse af køkkenet. Der er lysindfald fra de store vinduer som er gennemgående til 1. salen og stuen er åben til 1. sal og med en smuk trappe til stuen på 1. sal. Her er der udsigt over haven og naturområdet. 1. salen rummer der ud over 3 store værelser og et flot badeværelse med bruseniche.
Villaen har det som mange vil være glade for en isoleret garage på 30 kvm. Fra garagen er der adgang til fyrrummet. Ligesom der er indrettet et disponibelt rum oven på garagen.

EJENDOMMENS BELIGGENHED: Med udsigt over den smukke Sigerslev mose ligger denne skønne villa. Sigerslev er en lille hyggelig landsby der indbyder til fred, ro og fordybelse. En tur rundt om mosen med masser af dyreliv giver automatisk fornyet energi. Byens hyggelige forsamlingshus danner rammen om masser af familie komsammen, bankospil, loppemarked, amatørteater m.v..
Indkøb foretages oftest i den hyggelige købstad Store Heddinge der ligger ca. 10 min fra boligen. Store Heddinge har mange store supermarkeder og detailbutikker. Der er mange sportsfaciliteter som fodbold baner, tennisbaner, dart- og billardklub, sportshal og ny svømmehal.
Stevns kommunale skole ligger i Store Heddinge. Der er mange gode og attraktive privatskoler i området.
Stevns har noget at Sjællands smukkeste natur med skov, strand og Stevns Klint. Sejlsport dyrkes af mange.
Der er fra Store Heddinge offentlig transport til Køge hver ½ time.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Store Heddinge