Rapportér

Villa til salg, Næstved, Vejløvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407602
  • Villa
  • 130 m2
  • 480 m2
  • 1.575.000 kroner
  • 80.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

130 m2 villa til salg i 4700 Næstved

Ønsker I at bo i naturskønne omgivelser - og vil I samtidig ikke undvære byens mange tilbud? Så skal I vende blikket mod denne charmerende villa i den lille, eftertragtede landsby Vejlø.Denne idylliske ejendom fra 1900 præsenterer sig med en hvidpudset facade og et nyere stråtag. I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning.


Husets trumfkort er den store vinkelstue med sprossede vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind, mens Morsø-brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.
Køkkenet fremtræder let og tidløst med hvide elementer og grånistrede bordplader. Det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en ovn i arbejdsvenlig højde, så I får gode rammer til madlavningen.

Boligen indeholder desuden to regulære værelser og et badeværelse med bruseniche, gulvvarme og samme skabsmodul som i køkkenet, hvilket skaber en skøn rød tråd i indretningen.
Stueplanet fuldendes af et bryggers med plads til vaskefaciliteter i ergonomisk højde samt et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder.

Førstesalen indeholder en lille mellemgang samt et stort værelse, med charmerende og hyggelige skråvægge.


En sjælen udbudt ejendom som emmer af autenstisk charme og sjæl, med i alt tre værelser og mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum, kan nu blive jeres. Huset er blevet moderniseret i 2016, heriblandt med renovering af stuen med gipsvægge og ekstra isolering samt afhøvling og lakering af gulvet. Dertil kommer en en nem og velholdt have omkranset af en hæk. Haven har to solrige terrasser, som indbyder til nydelse og middag under åben himmel. Kom og oplev boligen... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved